Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Imatge de fons d'una oficina del SEPE amb una altra d'un home vestit amb una maleta a un aeroport i una altra d'una mà amb molts bitllets de 50 euros

El curs del SEPE amb què pots aconseguir una feina i un sou de 3.000 euros

El SEPE té una oportunitat que els desocupats no poden deixar passar

Al món laboral actual, la formació contínua és essencial per accedir a oportunitats d'ocupació ben remunerades. El Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE) ha llançat una oferta formativa que promet no només millorar les teves habilitats, sinó també obrir-te les portes a una feina amb un sou de fins a 3.000 euros mensuals.

Aquest curs, gratuït i accessible a tots els aturats registrats, és una excel·lent oportunitat per als que busquen millorar la seva situació laboral i econòmica.

Dues persones a les portes d?una oficina del SEPE, amb un mà amb diversos bitllets
El SEPE t'ofereix el curs gratuït amb què pots aconseguir una feina ben remunerada | Europa Press, Getty Images

Un curs del SEPE que t'obre portes al mercat laboral

El SEPE, en el compromís per facilitar la reintegració dels aturats al mercat laboral, ofereix un curs especialitzat que s'alinea amb les demandes actuals del mercat de treball. Aquest curs, centrat a l'àrea de la tecnologia i la digitalització, s'enfoca a dotar els participants d'habilitats altament valorades per les empreses.

En un context on la digitalització avança a passos de gegant, el SEPE ha identificat una creixent demanda de professionals capacitats en tecnologia. Per això, ha dissenyat un curs que no sols proporciona coneixements tècnics avançats, sinó que també s'adapta a les necessitats específiques dels sectors més dinàmics de l'economia.

Què ofereix el curs del SEPE?

Aquest curs, completament gratuït, abasta àrees com la programació, la ciberseguretat, la gestió de projectes tecnològics i la intel·ligència artificial. Aquestes disciplines estan a la cúspide de la transformació digital, i comptar amb competències en aquestes àrees pot ser la clau per accedir a llocs de feina ben remunerats.

Muntatge del SEPE
Si t'apuntes a aquest curs, podries aconseguir 3.000 euros de sou al mes | Vadimguzhva

La formació oferta pel SEPE està dissenyada per ser pràctica i orientada a resultats. Els participants tindran l'oportunitat de treballar en projectes reals i aplicar els coneixements adquirits en situacions de feina simulades, cosa que facilita una transició fluida a l'entorn laboral real.

Com inscriure's

Per inscriure's en aquest curs, els interessats han d'estar registrats com a aturats al SEPE. El procés d'inscripció és senzill i es pot fer en línia a través del portal del SEPE o de manera presencial a les oficines d'ocupació. És crucial completar totes les dades sol·licitades i adjuntar la documentació requerida per assegurar una correcta inscripció.

Un cop registrat, el SEPE proporciona accés a una plataforma d'aprenentatge en línia, on els participants poden seguir el curs al seu ritme. Aquesta flexibilitat és un gran avantatge, ja que permet als aturats combinar la recerca de feina amb la formació contínua.

Oficina d'ocupació del SEPE
El SEPE té a disposició dels aturats aquest curs | Europa Press

El curs que et pot portar a guanyar 3.000 euros al mes

La raó principal per la qual aquest curs del SEPE et pot obrir les portes a un salari de fins a 3.000 euros mensuals rau en l'alta demanda de professionals qualificats en l'àmbit de la tecnologia.

Les empreses estan disposades a pagar salaris competitius a aquells que poden aportar valor a àrees crítiques com la programació avançada, la ciberseguretat o la intel·ligència artificial.

A més, el mercat laboral actual valora enormement els candidats que demostren una capacitat d'adaptació i d'actualització constant de les seves habilitats. Completar un curs com el que ofereix el SEPE no només incrementa els teus coneixements tècnics, sinó que també mostra als ocupadors el teu compromís amb el desenvolupament professional continu.