YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

David, el jove amb càncer que demana ajuda per curar-se

Van diagnosticar-li càncer de pulmó fa poc més d’un any i ha volgut compartir la seva experiència a través de les xarxes

David Mejía, el jove amb metàstasi que ha creat una campanya per poder pagar-se el tractament d'inmunoteràpia
El jove comparteix la seva experiència a través de vídeos a Youtube | EP

David Mejía és un jove de 28 anys, original de Palma de Mallorca, al qual li van diagnosticar càncer de pulmó fa poc més d’un any. Va començar la quimioteràpia de seguida, però no va sorgir l’efecte que s’esperava. A través de vídeos de Youtube, explica la seva experiència. Allà ha confessat que «el tractament ha estat molt agressiu i, lluny de reduir els tumors, aquests han continuat creixent».

Li van oferir una segona quimioteràpia, però es va negar. Així, els doctors van optar per realitzar-li una delicada operació de vuit hores per extreure-li el tumor, de tres quilos i 20 centímetres, així com per treure el pulmó esquerre directament.

45.000 euros de tractament

El jove confessa que, després d’aquella operació, totes les males notícies s’haurien acabat. Però el passat mes de novembre la situació es va complicar, amb l’aparició de metàstasi al pulmó esquerre i el fetge. A més, també explica que «on abans hi havia el meu pulmó esquerre, ara només hi ha una massa».

Tot i els problemes que li han aparegut durant l’últim any, no perd el somriure. Ara, ha decidit crear una campanya de crowfunding a la plataforma Gofundme per poder aconseguir els diners necessaris per començar un nou tractament d’immunoteràpia amb cèl·lules dendrítiques, que té un cost de 30.000 euros més 15.000 de taxes.

Mejía ha assegurat que vol informar-se sobre el càncer, tant en la malaltia com en la seva cura. Ha volgut, a més, explicar els seus seguidors en què consistirà el tractament dels mesos vinents: «Consisteix a extraure la teva pròpia sang, a la qual sotmeten a un cultiu amb cèl·lules dendrítiques, i que després tornen a introduir en el cos».

Un exemple de superació

El passat 29 de novembre va començar la campanya, i des de llavors, en David ha aconseguit recollir 23.000 euros. Aquesta xifra és suficient per començar el tractament d’immunoteràpia a Màlaga, on s’ha traslladat des de Palma de Mallorca.

El jove ha volgut compartir la seva experiència a través de xarxes socials, sobretot per «poder donar esperança a altres persones» que es trobin en la seva situació. «Vull demostrar que no importa el mur que ens posin al davant: podem ser més forts».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari