Primer plànol de Quim Masferrer a 'El Foraster' de TV3 d'aquest 18 de setembre de 2023

La decisió que TV3 ha pres amb 'El Foraster', de Quim Masferrer, d'aquest dilluns

Aquest dilluns 25 de setembre és festiu a diverses ciutats de Catalunya

Aquest dilluns 25 de setembre és festiu a Barcelona. Com ja se sap, aquest cap de setmana s'han celebrat les festes de la Mercè, patrona de la ciutat. A Reus, avui dilluns, també és festiu amb motiu de les festes de Misericòrdia. I es preguntaran: «Quina relació té tot això amb 'El Foraster'?».

Doncs bé, sovint, quan es tracta de festius, TV3 altera la graella habitual. D'aquesta manera, aquest dilluns 25 de setembre a la nit, estava prevista l'emissió d'un nou capítol de la nova temporada de 'El Foraster' amb Quim Masferrer al capdavant. Però què deu haver decidit la cadena finalment?

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

La decisió de TV3 amb 'El Foraster' d'aquest dilluns

'El Foraster' és un dels programes de més èxit de TV3 i són molts els espectadors que esperen amb moltes ganes l'arribada d'un nou episodi. Així que per a tots els seguidors del programa no us preocupeu perquè aquesta nit podrem gaudir d'una nova emissió.

Així ho va anunciar la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) a través de les xarxes socials. «Dilluns 25 de setembre, a les 22:45, a TV3, 'El Foraster' fa parada a Xerta, a la comarca del Baix Ebre, un poble lligat en cos i ànima a les aigües del riu més llarg i cabalós del país».

Quim Masferrer visita el municipi de Xerta

Tal com TV3 indica a la pàgina web del programa, Quim Masferrer visitarà el poble de Xerta, situat a la comarca del Baix Ebre. D'aquesta manera, coneixerem diversos personatges que segur que ens faran plorar de riure i ens emocionaran a parts iguals.

«Xerta, a la comarca del Baix Ebre, és un poble lligat en cos i ànima a les aigües del riu més llarg i cabalós del país. Les crescudes de l'Ebre han negat els carrers més d'una vegada, com recorda Ricardo, que va viure la gran inundació del 1937».

«De la mà de Jordi, Quim visitarà Assut, una presa monumental amb un gran secret amagat. I en aquest temps de sequera, Paco i Marc, família de pagesos, també viuen pendents de l'aigua i faran el que sigui perquè torni a caure del cel».

«A més, Joan, un senzill botiguer del poble, li demostrarà a Quim perquè en diuen Lo Mago de Xerta. Sílvia del supermercat us convidarà a repartir la compra per diverses cases. I Anna us descobrirà fins a quin punt la jota, resumida en quatre notes, expressa el sentiment de tot el poble».

«A Xerta, cada dia hi pot haver una festa gràcies al joc dels barris organitzat per Carlos. I hi ha una dona, Mariluz, que conserva en calaixos més de vint mil fotografies: la memòria històrica de tots els xertolins i xertolines», indica TV3 sobre el pròxim capítol.