El misteri de la retirada d'una bicicleta a Barcelona que indigna Twitter

El propietari de la bicicleta denuncia a l'Ajuntament de Barcelona per retirar-li el seu transport

Incredulitat davant un episodi difícil d'explicar a Barcelona. Un usuari de Rodalies, que es desplaça cada dia a la capital catalana amb tren i amb una bicicleta, ha vist ara com el consistori barceloní li prenia amb una explicació, si més no, difícil de creure.

La bici d'en Jordi, que es trobava al carrer de Sepúlveda, entre els carrers Tamarit i Viladomat ha estat retirada per part de l'Ajuntament de Barcelona. Quan va arribar al lloc, en comptes d'haver-hi el seu transport hi havia un triangle del dipòsit municipal, tractant-se d'una bicicleta abandonada. En Jordi explica que només feia dos dies que estava la bicicleta allí i que a més, li van trencar el cadenat i li van deixar al costat del triangle. Creu que el consistori ha actuat de forma arbitrària, robant-li la bicicleta legalment, explica al mitjà 'Betevé'.

La resposta de l'Ajuntament

Des de la nova aplicació de la normativa de trens, en Jordi que viu a Salou però treballa a Barcelona, ha d'anar des de  Vila-seca a casa seva, amb bicicleta,  ja que la seva localitat no disposa d'estació  i necessita aquest vehicle de dues rodes per desplaçar-se. Al mateix mitjà, explica que el dia del robatori de la bici va estar més d'una hora caminant i que tampoc la va poder recuperar perquè no té 73 euros de multa per tenir-la de nou, sense tenir en compte el recàrrec per cada dia que està a l'Ajuntament de Barcelona.

Però, gràcies a les xarxes socials, que cada vegada formen més part de la vida quotidiana de les persones, el salouenc va compartir la seva experiència al Twitter  i ha rebut respostes de suport i inclús li han oferit bicis i diners per pagar la recuperació del seu transport.

També et pot interessar...