Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger

La desventura de Gillian, la dona que va guanyar 178 milions d'euros en loteria

A Gillian Bayford, de 47 anys, l'odissea, després de fer-se d'or, no la va portar a bon port

Gillian Bayford, amb el seu marit
Gillian Bayford, amb el seu marit, celebrant el gran premi | Cedida

Ja ho va dir el cèlebre escriptor Isaac Asimov: «La sort afavoreix només a la ment preparada». El cas de Gilian Bayford, una dona de 47 anys que va guanyar 178 milions d'euros en loteria, confirma la màxima del professor rus que va vertebrar la trajectòria de la  ciència-ficció. Bayford, oriünda del Regne Unit, incrèdula, no va saber gestionar el gir que, de cop i volta, havia canviat la seva vida i la del seu marit. Només rebre el premi, que qualsevol lector —redactor inclòs— d'aquesta notícia desitjaria poder celebrar, va deixar el seu treball de netejadora en un hospital i, transcorreguts pocs mesos, va deixar també el seu marit i va decidir tornar a Escòcia  amb els seus dos fills.

[predef]catalunya-diari-81[/predef]

Negocis frustrats, relacions fortuïtes

Una vegada a la freda nació abanderada del tartan, va decidir invertir un bon pessic dels seus diners —reduïts ja a la meitat— en una immobiliària  i en una cafeteria. Dos anys després, les pèrdues de 150.000 euros registrades no li van donar opció i va haver d'abaixar la persiana. Mentre buscava inversors per a redreçar els seus negocis, va conèixer Gavin Innes, un home que es deixava la pell en una fundació dedicada a homes víctimes del maltractament. No podent ser més irònic, Bayford va ser denunciada per Innes en trencar la relació, per presumptes maltractaments físics.

Tanmateix, no va desistir amb els homes i es va aventurar amb Brian Deans, un company que va tenir a l'escola, 8 anys més jove i amb un historial impecable: va estar a la presó  per haver intentat robar, infructuosament, 15.700 euros en una cadena de supermercats. Sovint, Déu dóna faves a qui no té queixals.

També et pot interessar...