Detenen la parella de la companya de pis de la jove apunyalada a Madrid

En un principi, el jove va ser descartat perquè estava en línia jugant a la Play Station, però el videojoc no va registrar cap activitat

Imagn de la joven asesianda en Meco
Detenen la parella de la companya de pis de Miriam, la jove que va ser apunyalada a Madrid | La Sexta / Xarxes

Novetats en el cas de l’assassinat de Miriam, apunyalada 24 cops a Meco, municipi de Madrid, el passat mes de gener. La Guàrdia Civil ha detingut a Azuqueca d'Henares (Guadalajara), un jove relacionat amb el crim de la noia de 25 anys que va ser trobada sense vida després que sortís a passejar els seus gossos, segons han indicat fonts de l'Institut Armat.

A més, també han informat que la detenció s'ha produït aquest dimarts 13 d'agost i han declarat secretes les actuacions. Ara per ara, els investigadors buscaran determinar el paper concret del detingut, de 29 anys, en l'homicidi de la jove. Segons ha avançat Antena 3, el jove és la parella de la companya de pis de la víctima, tot i que la Guàrdia Civil no ha confirmat aquest detall i només han explicat que el detingut està relacionat amb el presumpte homicidi.

No va jugar a la Play, tot i estar en línia

Miriam Vallejo, coneguda com a Mimi i de nacionalitat espanyola, era veïna de Villanueva de la Torre, al municipi de Meco (Madrid), i el seu cos sense vida va ser trobat a inicis d’aquest any, moment en el qual la Guàrdia Civil va iniciar una investigació. La noia no figurava com a desapareguda ni estava relacionada amb cap denúncia per violència de gènere.

En un primer moment, una de les hipòtesis que els investigadors van tenir sobre la taula va ser que Miriam hagués estat assassinada per una dona per gelosia. A més, també va sortir a la llum que la noia estava passejant els seus gossos quan l’agressor la va apunyalar, però els animals no el van atacar, així que aquests el podrien conèixer. Sis mesos després, la policia ha detingut un home que, després del crim, s'hauria refugiat en Azuqueca d'Henares.

El detingut seria la parella de la companya de pis de Miriam, qui també vivia amb elles, però al principi els investigadors el van descartar com a possible sospitós perquè estava en línia jugant a la Play Station. No obstant això, els agents finalment han determinat que, tot i això, el videojoc no va registrar cap activitat durant tota l’estona en el qual la víctima va sortir a passejar als gossos.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari