IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La discoteca Pacha més antiga del món reobre les seves portes

Els veïns de la zona semblen no estar contents amb l’última decisió del jutge

La discoteca Pacha de Sitges, la més antiga del món
La discoteca de Pacha a Sitges és la més antiga del món, formada l'any 1967 | Discoteca Pacha

Si bé la discoteca Pacha que més es coneix és la situada a Eivissa, cal recordar que aquella no va ser la primer en aparéixer al territori espanyol. Anys abans, el 1967, el club de les dues cireres ja va ser col·locat a Sitges (Garraf).  Però la discoteca va arribar al seu final l’any 2017, després que el govern municipal format PDeCAT, ERC i CUP aprovessin la clausura del club per «irregularitat de la situació administrativa».

Segons informa el digital ‘Crónica Global’, el jutge encarregat de la causa, Manuel Alcover Pozo, no accepta els arguments de la defensa de Pacha Sitges contra la resolució municipal del tancament. Aquesta resolució afirmava que el club no disposava de llicència i només tenia permís ambiental. Contràriament, la discoteca declarava que disposaven de tots els permisos possibles, però el jutge finalment va donar la raó a l’ajuntament.

Possibilitat de reobrir al públic tres anys després 

Ara, tres anys després, sembla que la discoteca tindria llum verda per tornar a omplir aquesta sala de Sitges, després d’haver «subsanat els defectes» pels quals van ser tancants en un principi. Segons han explicat fonts properes a la propietat del club a ‘Crónica Global’, aquesta decisió «és antiga i parteix de dos procediments interposats».

D’aquesta manera, afirmen que l’objectiu era «resarcir els seus drets econòmics davant el perjuidici ocasionat per l’anterior ajuntament, que liderava Miquel Forns (PDeCAT)». Així mateix, confessen que actualment comparteixen una bona relació amb l’equip d’Aurora Carbonell (ERC), la qual ha «permès subsanar els aspectes que quedaven pendents».

Els veïns de la zona, contraris a la possible obertura 

Tot i que l’obertura sembla ser qüestió de temps i depen exclusivament del grup tornar a omplir la sala, els veïns de la zona podrien haver-se acostumat a una tranquil·litat que podria veure’s interrompuda amb aquesta notícia: «Els veïns que viuen a prop del club s’oposaven a l’obertura, però l’ajuntament ja ha comunicat que podem reobrir, ja que hem subsanat tots els aspectes que demanaven, i fins i tot més».

Quan tornarà a obrir al públic, doncs, la discoteca Pacha més antiga del món? Sembla que podria ser en els pròxims deu mesos: «És lògic que no ho fem ara, perquè és temporada baixa. Però estem estudiant la campanya del 2020».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari