La dona ferida greu continua ingressada després de l'incident durant el Correbou de Vidreres

La víctima ha estat operada d'urgències a l'hospital Trueta de Girona, mentre que la resta de ferits han estat donats d'alta

hospital Josep Trueta
Una dona continua ingressada a l'Hospital Josep Trueta de Girona després de l'incident a Vidreres (Girona) | Twitter

Una dona ferida greu en l'accident del correbou de Vidreres (Selva) continua ingressada al Trueta de Girona i la resta de ferits ja han rebut l'alta. La víctima va haver de ser operada d'urgència a l'hospital, que va atendre vuit dels ferits pels fets. Set més es van derivar al Santa Caterina de Salt (Gironès) i un més la CUAP Güell de Girona. Tots ells juntament amb els atesos in situ en el moment dels fets han pogut tornar a casa seva.

Més d'una quinzena de ferits

En total, dinou persones van resultar ferides. L'incident es va produir aquest diumenge al vespre quan un toro va escapar del tancat del correbous i va envestir el públic saltant la tanca. Després de ferir diverses persones va ser acorralat en un bosc proper i abatut per la Policia Local del municipi.

El govern de Vidreres aborda l'accident amb els organitzadors i decidirà sobre el futur dels correbous els propers dies

L'equip de govern de l'Ajuntament de Vidreres mostra la seva preocupació per les persones ferides i el cas és que s'ha reunit d'urgència amb l'entitat que organitza els correbous al municipi per abordar l'accident que es va produir diumenge.

En un comunicat, el consistori assegura que en els propers dies informarà sobre el futur d'aquest esdeveniment a Vidreres. Mentrestant, ha lamentat l'accident i ha mostrat la seva solidaritat i preocupació pels ferits, els seus familiars i amics, tot desitjant-los una ràpida recuperació. També ha aprofitat per recordar que els Mossos d'Esquadra han obert una investigació al respecte.

L'entitat Lex Ànima estudia presentar denúncia pels fets

L'equip jurídic de l'associació per a l'ètica i el progrés del tracte animal, Lex Ànima, està estudiant interposar una denúncia per la via penal per «les irregularitats comeses en aquest lamentable espectacle». L'entitat recorda que l'accident no només va acabar amb diversos ferits sinó també amb l'animal abatut a trets i agraeix les fotografies i vídeos que els testimonis els estan facilitant. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari