Ana Rosa Quintana

La dura situació que està passant Ana Rosa pel coronavirus

La presentadora ha anunciat la nova mesura a tots els seus col·laboradors

El coronavirus és, de moment, imparable, i malgrat que molts programes de Telecinco es neguen a posar fi a la seva emissió durant una temporada, la direcció de la cadena ja està començant a prendre dràstiques decisions envers els seus treballadors.

Una de les darreres ha estat la suspensió de l'àrea de maquillatge de Mediaset, ja que el contacte d'aquests treballadors amb els periodistes i col·laboradors no permet respectar a la distància de seguretat.

Una mica d'humor davant la tragèdia

Així doncs, 'El programa de Ana Rosa' ha estat el primer aquest dimecres a fer front a aquesta nova mesura que, tot i que és important, tampoc és de gran importància. D'aquesta forma, Mediaset anima a tots els que hagin d'exposar-se de forma pública davant una càmera a partir d'aquests dies, es  maquillin ells mateixos  a casa i així poder evitar contagis innecessaris.

En aquest sentit, la periodista Ana Rosa ha intentat posar una mica d'humor a aquesta difícil situació i ha confessat al col·laborador Dani Montero que: «Ell no té cap problema amb què no hi hagi maquillatge, perquè ja està morè». En aquest sentit, la periodista ha volgut treure una mica de ferro a la situació i fer veure al seu públic que, tot i que la situació és molt complicada, sempre hi ha motius per a tornar a somriure.

Vídeo: Una comunitat de veïns emociona Ana Rosa en directe

Molts ciutadans comencen a patir els efectes d'estar-se tancat a casa per obligació, complint-se aquest dimecres el cinquè dia d'Estat d'Alarma, amb uns quants més per endavant. La imaginació i l'humor són claus per combatre l'ansietat i l'avorriment i alguns ciutadans tenen enginy per animar-se i animar els veïns.

Aquest dimarts Ana Rosa ha dedicat una part del programa a aquestes persones que intenten treure ferro a l'assumpte. Un dels reporters del magazín de Telecinco s'ha desplaçat al barri madrileny de Lavapiés per comprovar de primera va com es viu el confinament. El reporter s'ha endut una sorpresa quan un grup de veïns ha improvisat un petit concert des dels balcons, entonant la cançó 'Chiquitita'. El moment ha provocat l'aplaudiment a plató i, sobretot, l'emoció de la presentadora.

«Bravo als veïns de Lavapiés. Quina meravella. Jo m'emociono. Els asseguro que estic plorant cada dia quan sortim a aplaudir i veig tothom fent-ho. Alguna cosa bona hem de treure de tot això. Coneixem els veïns i col·laborem», ha comentat la periodista, visiblement emocionada.