Imatge del pacte de govern presentat a Cambrils.

ERC, JxC i l'NMC de Cambrils es reparteixen les regidories

El passat 28 de maig els tres grups municipals ja van fer públic un acord de pacte de govern

Després d'anunciar el pacte de govern entre les tres candidatures, aquest divendres, 14 de juny, els grups municipals cambrilencs d'Esquerra Republicana de Catalunya, Junts per Cambrils i Nou Moviment Ciutadà han fet públic el repartiment de les diferents àrees de govern per a la pròxima legislatura 2019-2023. Els tres caps de llista dels tres partits, Camí Mendoza, Lluís Abella i Oliver Klein, han anunciat que conformaran l'equip de govern.

ERC de Cambrils assumirà la majoria de les regidories

Així doncs, ERC assumirà les àrees d'Alcaldia, Hisenda, Govern Obert i Atenció Ciutadana, Cultura i Festes, Benestar Social i Educació i Polítiques Actives d'Ocupació. Junts per Cambrils es quedarà amb les àrees de Turisme, Serveis Generals i Medi Ambient i Protecció Ciutadana. Pel que fa al NMC  es farà càrrec de les àrees de Promoció Econòmica i Participació Ciutadana, Urbanisme i Obra Pública i Joventut i Esports. 

D'altra banda, també han anunciat les tinences d'alcaldia  que, en total n'hi haurà sis. El primer tinent d'alcalde serà Lluís Abella, el segon tinent d'alcalde Oliver Klein, el tercer  tinent d'alcalde Alejandro Garcia, la quarta tinent d'alcalde  serà marta Borràs, el cinquè  tinent d'alcalde Enric Daza i la sisena tinent d'alcalde serà Cinta Ballesté. 

Per la seva banda, la líder del partit republicà, Camí Mendoza, ha destacat que, des que van fer públic el pacte de govern que han estat treballant en el repartiment de les diferents àrees del consistori i en el pla de mandat. En aquesta línia, Mendoza ha afegit que més endavant farien públic el pla de mandat i els responsables de cada regidoria. El candidat de Junts per Cambrils ha valorat les àrees que assumirà el seu partit i ha destacat que el turisme a Cambrils és un dels motors econòmics més importants del municipi, també ha afirmat que Cambrils s'ha de mantenir net per potenciar el turisme i també ha defensat que la seguretat ciutadana és clau en un municipi.

Oliver Klein ha volgut destacar la facilitat amb què han començat a treballar en el pla de govern. Aquest dissabte, 15 de juny, es farà el ple de constitució del nou consistori municipal en el qual tots els regidors prendran l'acta de possessió. El ple serà a les 12.00 hores.