Un escombraire retorna un maletí amb bitllets de la Loteria de Nadal premiats

L’home ha trobat dues participacions premiades amb 6.000 euros cadascuna

Un treballador de neteja de l’Ajuntament de Madrid ha fet una sorprenent troballa mentre estava duent a terme la seva feina aquest dimarts al migdia, al districte d’Usera. L’home ha trobat un maletí amb dos bitllets premiats del sorteig de la Loteria de Nadal d’aquest desembre passat, en concret, corresponien a un dels cinquens premis, segons han informat fonts policials.

12.000 euros en bitllets premiats

L’escombriaire va trobar una maleta abandonada al carrer d’Antonio López i es va requerir la presència de la Unitat de Suport a la Seguretat de la Policia Municipal perquè els seus agents s’encarreguessin d’obrir la maleta. Tanmateix, no hi havia cap perill, només documentació diversa del propietari, juntament amb dues participacions premiades amb un cinquè de la Loteria de Nadal –6.000 euros el dècim o 300 euros per euro jugat– i un dècim amb un premi menor.

Els agents policials van comprovar que el propietari del maletí havia denunciat prèviament que se la hi havien robat a l’aeroport de Barajas, així, van procedir a comunicar-li que l’havien recuperat i li retornaran la maleta, juntament amb els bitllets de Loteria de Nadal premiats.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari