L'estafa milionària que acaben de denunciar a Barcelona

Ni l'ajuntament ni Cellnex donen una solució a l'empresari que s'ha cansat de perdre diners

Imatge de dos joves amb telèfons mòbils
L'empresari es queixa que el wifi no funciona tal com es va signar en el contracte | Cedida

L'Ajuntament de Barcelona i Cellnex Telecom hauran de veure's les cares amb l'empresari, Ángel Badia, de la firma Universal Tecno Services (UTS), que els hi reclama milions d'euros després d'haver-se fet amb la concessió de la xarxa wifi pública de la ciutat i que, malgrat la seva instal·lació, porta dos anys sense funcionar.

Segons ha avançat 'Crónica Global', la firma denuncia que, tal com s'especifica al contracte públic signat el 2014 per a 10 anys, es pretenia crear una pàgina web perquè veïns i turistes es poguessin connectar pagant una quantitat. 

Ni l'ajuntament ni Cellnex donen una solució a l'empresari

Això no obstant, alguna cosa no funciona bé i, ni l'ajuntament ni Cellnex donen una solució a l'empresari que s'ha cansat de perdre diners. Davant aquesta situació, Badia recorda que ja ha denunciat anteriorment a la Comissió Nacional dels Mercats i la Competència (CNMC).

En aquest sentit, informa que aquest mateix any, la resolució li ha donat la raó que «el sistema web no funcionava tal com s'estipulava al contracte i que l'error podria ser causa de la plataforma Aptilo», encarregada de centralitzar les telecomunicacions del consistori barceloní

Es queixa del «millor tracte» d'altres empreses

Per si no n'hi hagués prou, l'empresari també es queixa que altres firmes com Kubi Wireless que també ofereix wifi a Barcelona, reben un «millor tracte» que Cellnex. Per la seva banda, l'Ajuntament considera que aquest és un problema de les entitats privades. Així doncs, caldrà esperar com transcorre la nova denúncia de l'empresari i si, finalment, pot veure acomplir el seu contracte.

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari