L'exèrcit inclou a última hora actes a Catalunya per celebrar el 12 d'octubre

La intenció inicial no passava per celebrar cap acte d'aquesta dimensió a la geografia catalana

Militars de l'exèrcit espanyol | Cedida

 

L'exèrcit prepara un acte a Catalunya el 12 d'octubre. Segons 'ElConfidencialDigital', l'exèrcit ha decidit programar diferents actes a Catalunya, que es desglossaran entre dissabte, 12 d'octubre, i el dia 25 d'aquest mateix mes. 

El 16 d'octubre es durà a terme la conferència d'un alt càrrec de l'Exèrcit davant la Capitania General de Barcelona; l'endemà, el dia 17 d'octubre, se celebrarà un acte commemoratiu sobre els últims dies de Filipines; mentre que dies després, el 24 d'octubre, s'hi durà a terme un concert. També a Lleida, el dia 19 d'octubre, es durà a terme una jura de bandera a l'Acadèmia de Militars de Talarn i el 25 d'octubre s'inaugurarà a Girona una exposició sobre l''Operació Atalanta', en record a la lluita contra la pirateria a l'Oceà Índic. 

Comença el trasllat d'agents a Catalunya per la sentència

El Ministeri de l'Interior va començar ahir a traslladar agents de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil a Catalunya per reforçar la presència policial quan es faci pública la sentència de l'1-O, prevista entre finals de setmana i principis de la que ve. A més, també durant el dia d'ahir es van reunir la cúpula dels Mossos d'Esquadra, la Policia Nacional, la Guàrdia Civil, el Departament d'Interior i el Ministeri de l'Interiorper coordinar-se davant l'escenari de mobilitzacions que es preveu a Catalunya durant les pròximes setmanes.

Per la seva banda, la portaveu del Govern Meritxell Budó ha rebutjat el trasllat d'agents de la policia espanyola i de la Guàrdia Civil perquè ja hi ha els Mossos d'Esquadra per fer aquesta tasca. En una roda de premsa posterior al consell executiu d'ahir, Budó va recordar que qui té competències en matèria d'ordre públic són els Mossos d'Esquadra i va defensar que «no només tenen la competència, també la capacitat per dur a terme aquesta tasca».

També et pot interessar...


Comentaris
Joan Farrero
Si això no és provocació, ja em durant què ho és. Exèrcit =???
Fem un Tortosa i tant feliços!! ?
Patricia García Ventura
Fora les forces d'ocupació. Jo no vull pertanyer a un país cavernícola que és Espanya. A la puta merda la policía nacional artifecs del 17 de agost., la guàrdia civil felicitan les actuaciones del 1 octubre I les detención del 23 de septembre (el mateix van fer el 23F), I els militars a fer el parpé el 12 d'octubre, colla de feixistes
Gotolània
Els colons pretenen demostrar la seva prepotència i autoritat sobre Catalunya. Mai ens agenollarem davant la seva tirania. Fora les forces d'ocupació! ?????
Botifler
Feixistes everywhere segons els comentaris, feu-vos ho mirar

envia el comentari