La Fageda posarà a la venda iogurts a granel

La cooperativa ha arribat a un acord amb l'empresa Granel Community i a principis del 2020 traurà al mercat tres noves varietats

Iogurt natural de La Fageda
La Fageda aposta pel iogurt a granel i els envasos reciclables i sostenibles | La Fageda

La Fageda posarà a la venda a partir del mes de novembre el iogurt natural cremós en format granel. La cooperativa va començar a fabricar aquest tipus de iogurt l'any passat en galledes de 3 quilos per al sector de l'hostaleria i la restauració i ara ha arribat a un acord amb l'empresa catalana Granel Community.

Iogurts saludables amb envasos reciclables i sostenibles

Així, els consumidors el podran comprar en cinc de les seves botigues (Vic, Palamós, Barcelona, El Vendrell i Vilanova i la Geltrú) a través de neveres dispensadores on es podrà adquirir el producte en envasos biodegradables a partir de novembre. Cal destacar que el producte s'haurà de consumir en un màxim de quatre dies. El iogurt, sense sucres afegits, evocarà la textura dels iogurts grecs, però sense nata afegida i poca acidesa.

En paral·lel , a principis del 2020, a més, traurà al mercat tres varietats de iogurts cremosos en envasos de cartó: el natural, el natural desnatat i el natural amb sucre de canya. L'envàs amb què es vendrà serà de 500 grams i es podrà reciclar com a residu de paper i cartó, sent reciclable i sostenible. El director d'Innovació de La Fageda, Oriol Gol, assegura que es tracta d'una tecnologia «nova amb un producte amb la qualitat de sempre».

Per la seva banda, la directora comercial, Sílvia Domènech, afirma que el seu compromís ha estat sempre «fer productes bons i saludables». «A aquestes qualitats hi hem de sumar la capacitat d'adaptar-los a modalitats de consum que marquen tendències, que són avantatjoses pels nostres consumidors, respectuoses pel nostre medi i en consonància amb la raó de ser de La Fageda», afegeix.

Capdavanters del sector

La cooperativa va néixer a Olot ara fa 37 anys. Cinc anys més tard es va traslladar a la finca actual de Mas Els Casals, al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, on desenvolupa diverses activitats agropecuàries. A banda de portar una granja de vaques de llet i fabricar iogurts i postres làcties, elabora gelats i melmelades.

L'any passat la Fageda va produir 11.000 tones de iogurt a les seves instal·lacions de Santa Pau, convertint-se en el segon fabricant a Catalunya. A més, el 60% de la plantilla de la fundació presenta una discapacitat psíquica o una malaltia mental crònica i també presta serveis d'habitatge, ocupacionals i de lleure.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari