Leo Messi en primer pla amb la samarreta del Barça mirant fixament a càmera

El Barça respon a la publicació del contracte de Messi i emprendrà «accions legals»

El club ha emès un comunicat on neguen qualsevol responsabilitat sobre la publicació

El món de l’esport no para de parlar del contracte de Lionel Messi que ha sortit a la llum aquest cap de setmana. El diari ‘El Mundo’ ha estat l’encarregat de compartir la ‘bomba’, afirmant que el jugador del FC Barcelona hauria cobrat una xifra total de 555.237.619 euros bruts des de la firma del contracte l’any 2017.

El diari informava que «la xifra total és la suma de salari fix, drets d'imatge, un seguit de primes multimilionàries inèdites fins avui, dietes i diverses variables que depenen de diversos objectius».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El Barça emprendrà «accions legals» contra ‘El Mundo’

Aquest diumenge, el FC Barcelona ha compartit un comunicat on ha negat «categòricament» qualsevol responsabilitat en la publicació aquest diumenge del contracte professional del futbolista argentí Leo Messi en les pàgines del periòdic 'El Mundo' i ha anunciat que emprendrà «accions legals» contra el diari.

«Davant la informació publicada avui en el diari El Mundo en relació amb el contracte professional subscrit entre l'FC Barcelona i el jugador Lionel Messi, el Club lamenta que hagi transcendit públicament, ja que es tracta d'un document d'àmbit exclusivament privat i regit pel principi de la confidencialitat entre les parts», ha assenyalat el club blaugrana en un comunicat.

A més, el club ha confirmat que denunciarà al mitjà de comunicació per publicar el document. «El FC Barcelona nega categòricament qualsevol responsabilitat en la publicació d'aquest document, i emprendrà les accions legals oportunes contra el diari El Mundo, pels perjudicis que se li puguin causar arran d'aquesta publicació», ha informat.

«El FC Barcelona expressa el seu suport absolut a Lionel Messi, especialment davant qualsevol intent de desprestigiar la seva imatge, i de danyar la seva relació amb l'entitat on s'ha format esportivament, fins a convertir-se en el millor jugador de la història del futbol», va afegir.

Aquest diumenge, el diari 'El Mundo' ha publicat el contracte del jugador del FC Barcelona, l'últim que va signar el novembre de 2017 i que està vigent fins al 30 de juny d'enguany, amb uns guanys totals de 555.237.619 euros bruts a cobrar en quatre temporades.