Diverses unitats del SEM treballen en un carrer a plena llum del dia

En plena matinada: S'enfonsa el terra de l'habitació on dormia i cau al pis de sota

L'accident s'hauria produït després que es trenquessin dues bigues i s'ha precintat la casa, a Lloret de Mar

Una dona ha resultat ferida aquesta matinada en un habitatge a Lloret de Mar, a la Selva, mentre dormia. El terra de l'habitació on estava la dona s'ha esfondrat arran, segons els Bombers, del trencament de dues bigues i la dona, que viu al primer pis, ha caigut a la planta de sota. Els fets han passat cap a la una de la matinada al número 3 del carrer Costa de la Fàbrica.

Els Bombers han informat que han rescatat i han atès ràpidament la dona de les runes. Per sort, ha resultat ferida lleu, per la qual cosa ha estat traslladada a l'hospital de Blanes. Al lloc de l'incident s'hi han desplaçat els Bombers, la Policia Local de Lloret i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La casa s'ha hagut de precintar pel perill

Els Bombers, juntament amb els serveis municipals, han analitzat l'estat de la finca i han conclòs que calia precintar-lo, pel perill que representa. La finca té dues plantes i només està habitada a la planta superior.

L'explosió a la Rambla: «Una situació d’alarma»

Aquest dilluns al voltant de les dotze del migdia es va produir una forta explosió que va sorprendre els vianants del centre de Barcelona. En concret, l'incident es va produir prop de la Rambla, al número 10 del carrer Boqueria, on s'ubica l'hotel Petit Palace, d'on provindria la detonació, segons els Mossos d'Esquadra. Inicialment, es va témer per un hipotètic atemptat terrorista, encara que els Mossos no van activar el protocol antiterrorista.

Els TEDAX, la Brigada Mòbil (BRIMO) i l'ARRO es van traslladar al punt de l'incident quan encara no se sabia què havia ocorregut. Es va produir una explosió i un client de l'hotel va sortir ferit, en direcció a l'hospital més proper, amb la mà embenada i plena de sang. Se li va trencar la mampara del bany, encara que no se sap ben bé per quin motiu. L'hotel es va desallotjar i la zona es va acordonar, però la calma va arribar ben aviat.

El tinent d'alcalde de Seguretat Barcelona, Albert Batlle, va treure llenya a l'assumpte i va explicar que aquest incident no va ser més que «un conjunt de casualitats que s'han ajuntat i han generat una situació d'alarma». Els Mossos van explicar que aquest «accident domèstic» va coincidir amb l'ús de la pirotècnia per part d'uns veïns, cosa que hauria causat el malentès.