La festa del Cine ja té data altra vegada

La pròxima Festa del Cinema se celebrarà del 28 al 30 d'octubre

L'esdeveniment vol aconseguir una xifra rècord d'espectadors i superar la de l'anterior edició

Del 28 al 30 d'octubre se celebrarà la Festa del Cinema, l'esdeveniment més esperat per als amants del cinema low cost. Amb entrades a 2,90€, la 17ª edició de la festa busca assolir un rècord d'espectadors, que l'any passat va situar-se en quasi dos milions.

L'edició anterior va registrar el major nombre d'espectadors de la Festa del Cinema

L'anterior edició, que va tenir lloc aquest juny, commemorava els deu anys de l'esdeveniment i va registrar el nombre més alt d'espectadors de la seva història amb 1.825.000 persones. Aquesta xifra va suposar un augment del 10% d'espectadors respecte a l'edició anterior i un creixement abismal de la primera celebrada el 2009, que va comptar amb 342.000 assistents.

L'edició anterior va registrar el major nombre d'espectadors de la Festa del Cinema | cedida

 

Les pel·lícules que van tenir més èxit en l'última edició van ser 'Aladdin', 'John WIck 3' i 'Rocketman', seguides per 'Pokémon: Detective Pikachu', 'Lo dejo cuando quiera' i 'Vengadores: Endgame', entre d'altres. L'esdeveniment té l'objectiu d'establir i fomentar l'assistència al cinema com un hàbit social i culturala llarg i curt termini.

Seguint el procediment habitual, els espectadors s'hauran d'acreditar a través de la web oficial, a excepció del públic major de 60 anys i menor de 14, que no en necessita. L'esdeveniment és organitzat des de l'Institut de Cinematografia i de les Arts Audiovisuals (ICAA), la Federació de Cinemes d'Espanya (FECE) i la Federació de Distribuïdors Cinematogràfics (Fedicine).

També et pot interessar...