Una filial de General Electric trasllada la seva seu social de Catalunya a Madrid

L'empresa, que es dedica a la reparació de maquinària elèctrica, es va fundar a Barcelona l'any 1963
Seu de General Electric
Una filial de General Electric trasllada la seva seu social de Barcelona a Madrid | Cedida

 

L'empresa GE Energy Spain, filial del gegant econòmic General Electric, ha traslladat la seva seu social de Catalunya a Madrid, tal com informa el mitjà 'Crónica Global'. La delegació, que es va fundar l'any 1963 a la capital catalana sota el nom 'Barcelonesa de Financiación', té com activitat econòmica principal la reparació de maquinària elèctrica, concretament la de motors, transformadors i maquinària hidràulica. Amb tot, també es dedica a la fabricació de bobines i barres per a motors i generadors.

 

Cal remarcar que General Electric és una multinacional que actua a tot el món en múltiples sectors com la indústria, les infraestructures, l'energia, els serveis financers i els mitjans de comunicació. Dona feina a més de 300.000 persones en les instal·lacions i fàbriques que té en més de 100 països. A Espanya va arribar als anys 60 i té més de 4.000 persones en nòmina repartides en 50 oficines, seus i establiments industrials.

 

 

General Electric
Les instal·lacions industrials de GE Energy Spain es troba actualment a Castellbisbal, Barcelona | Cedida

 

Una empresa de grans dimensions 

Les instal·lacions industrials de GE Energy Spain es troben a Castellbisbal, Barcelona i el seu domicili societari estava al carrer Roc Boronat de la capital catalana. Ara, s'ha passat al carrer Josefa Valcárcel de Madrid. Cal destacar que els actius de l’empresa ascendeixen a 100 milions d’euros, dels quals 26 milions són efectiu metàl·lic i els seus recursos propis arribem a 85 milions.

 

No és la primera vegada que una companyia de General Electric marxa de Barcelona a Madrid, ja ho va fer, fa un any, General Electric Money Financial Service. Cal destacar que l’entitat es va fundar a Barcelona l’any 1963 amb el nom de ‘Barcelonesa de Financiacion’ per realitzar totes les operacions d’arrendament financer. L’any 2000 es va transformar en General Electric Capital Bank i va entrar en el negoci de la concessió de crèdit hipotecaris. Fins que l’any 2016 va passar la cartera d'hipoteques a Apollo-Evo per les perdudes i es va passar a dir General Electric Money Financial Services.  

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari