'El Foraster ' visita aquest dilluns l'Ametlla de Merola

El Foraster té una sorpresa pel programa d'avui: el poble d'un famós periodista de TV3

Quim Masferrer descobrirà l'Ametlla de Merola | És el poble d'un dels periodistes més històrics i reputats de TV3

Els dilluns són els dies més esperats des que s'emet 'El Foraster'. El programa presentat per Quim Masferrer visita pobles de Catalunya i descobreix les històries dels seus veïns.

Aquest vespre, Masferrer viatjarà a l'Ametlla de Merola, un nucli d'aproximadament 200 habitants situat al municipi de Puig-reig, a la comarca del Berguedà. Els espectadors coneixeran les anècdotes i els secrets dels veïns i veïnes d'aquesta colònia a la vora del riu Llobregat.

Anècdotes, secrets i una història d'amor

En arribar a la localitat, Quim Masferrer se n'anirà de visita guiada amb el Mateu. També coneixerà a l'Andreu, mossèn no oficial de poble, que li confessarà un secret sobre el bisbe novell.

En la seva estada, el presentador descobrirà el gran orgull del poble: els seus Pastorets. En Moisès, director de la representació teatral des de fa vint anys, té una important notícia per comunicar a la comunitat.

La Rosalia, la Mercè i la Carme seran les protagonistes del programa d'aquest dilluns. Les tres veïnes, que van treballar durant molts anys a la fàbrica tèxtil de la colònia, tenen problemes per entendre com funcionen les noves tecnologies.

Masferrer també coneixerà a l'Enric, el veí de 84 anys que cada dia s'encarrega de repartir els diaris per la localitat. L'Enric compartirà amb el presentador la seva història d'amor, sorgida entre els telers de la fàbrica.

Un conegut periodista de TV3, veí del municipi

A l'Ametlla de Merola, Quim Masferrer es trobarà amb un company de professió. El periodista d'esports de TV3 i corredor de fons, Arcadi Alibés, convidarà al presentador a fer una petita marató amb ell.

Imatge del periodista Aradi Alibés
Arcadi Alibés sortirà avui a 'El Foraster' | TV3

Masferrer també descobrirà la feina que realitzen els fotògrafs Koalitics, dos veïns del municipi que compten amb milions de seguidors arreu del món.

Quim Masferrer visita Pratdip

Fa una setmana 'El Foraster' visitava Pratdip. Els veïns del petit municipi de la comarca del Baix Camp van ser els protagonistes del darrer programa emès per TV3.

En la seva estada, Quim Masferrer va conèixer la font miraculosa de Santa Marina i la llegenda dels dips, uns gossos llop que de nit ataquen els forasters. El presentador també va parlar amb l'Anton i la Maria dos veïns que es complementen a la perfecció; en Ramón, propietari d'un bar amb un sentit especial; i la colla de nens i nenes del poble.

El programa també va regalar moments molt emotius, com la història d'amor d'en Josep i la Marina, que va fer caure la llagrimeta als espectadors.