Gerard Piqué podria invertir més d'un milió d'euros al Nàstic de Manresa

La junta del Gimnàstic de Manresa ha arribat a un principi d'acord perquè la gestió del club passi a mans de Kosmos, l'empresa del jugador blaugrana
Piqué podria invertir més d'un milió al Nàstic de Manresa | Cedida

 

 

Piqué té al cap noves inversions. La junta del Gimnàstic de Manresa ha arribat a un principi d'acord perquè la gestió del club presidit per Dario Riera passi a mans de Kosmos, un dels negocis del jugador del Barça Gerard Piqué. Així doncs, si el divendres els socis hi donen el corresponent vistiplau, el Gimnàstic passarà a ser una societat anònima esportiva, amb majoria d'accionistes de l'empresa del jugador blaugrana. 

 

Aquest canvi de model, que està ben vist per la directiva actual, que creu que una inversió tan forta com la que pot fer Kosmos pot fer créixer i millorar en molts aspectes, faria que el Gimnàstic de Manresa fos el futbol base (el planter) del FC Andorra, l'altre club del qual té el control l'empresa de Piqué, que jugarà a Tercera Divisió la propera temporada. Segons 'Regió7', La intenció de Kosmos és forjar jugadors que en el futur puguin formar part de la plantilla del FC Andorra, sigui quina sigui la categoria.

 

Invertiria més d'un milió d'euros

A més, Kosmos vol treure rendiment econòmic dels futbolistes que puguin arribar a categories més altes. D'aquesta manera, el Gimnàstic quedaria deslligat del Reial Madrid, amb qui manté actualment una vinculació. Ara per ara, Kosmos estaria disposada a invertir més d'un milió d'euros en tres o quatre anys. Aquest valor serviria per cobrir una hipoteca que té actualment el club amb una entitat bancària (més de 400.000 euros), així com per un canvi de gespa artificial o una reforma de les instal·lacions.

 

Segons 'Regió7', la nova empresa mantindria el nom de Gimnàstic de Manresa, amb l'afegit de SAE, i tindria la seva junta d'accionistes. Kosmos portaria la part administrativa, i l'esportiva tindria la mateixa gent que fins ara, amb Sergi Martínez al capdavant. A més, la idea seria crear una comissió social presidida per Dario Riera, actual president del club, de la qual formarien part els membres de la directiva actual.

 

També et pot interessar...