El Girona FC destitueix Eusebio Sacristán

Aquesta és la tercera vegada consecutiva que s'interromp el contracte de l'entrenador en els últims quatre anys

Eusebio Sacristán no continuarà al davant del Girona
Eusebio Sacristán no continuarà al davant del Girona | Cedida

El Girona FC ha anunciat aquesta tarda, en un comunicat oficial, que el tècnic Eusebio Sacristán no continuarà com a entrenador del primer equip malgrat que aquest encara tenia un any més de contracte. Segons ha informat el club, ha estat el mateix tècnic qui ha renunciat al contracte. D'aquesta manera, el tècnic veu interromput el contracte per tercera vegada consecutiva en els últims quatre anys.

Sacristàn, que es va fer càrrec de l'equip l'estiu passat, no ha aconseguit que el conjunt gironí es mantingués a la màxima categoria i tres punts dels últims trenta han fet que el Girona quedés condemnat a la Segona Divisió. 

Eusebio ha posat a disposició del club el seu càrrec

Després del descens del Girona FC, era qüestió d'hores que es fes efectiva la sortida del tècnic de La Seca. Eusebio ha posat el seu càrrec a disposició del club de manera que aquest no haurà de pagar-li l'any que quedava de contracte ni a ell ni als seus homes de confiança que també abandonen l'equip. Així doncs, l'equip de treball d'Eusebio també deixa la banqueta de Montilivi: Onésimo Sánchez, segon entrenador; Gerardo Izaguirre, ajudant; Juan Carlos de Andrés, preparador físic i Aitor Unzué, analista. Sembla ser però, que l'entrenador de porters, Omar Harrak sí que continuaria al club

Ara fa uns dies, Eusebio admetia, entre llàgrimes: «Assumeixo la responsabilitat i demano perdó, sento que he fallat a tothom». El tècnic ha fet canvis constants durant tota la temporada i ha estat incapaç de definir un onze titular sòlid. No obstant això, des del club gironí agraeixen «la implicació i el compromís» que han mostrat l'entrenador i el seu cos tècnic i els desitgen «tota la sort» en el seu futur. 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari