Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Borratxos

Un grup de turistes borratxos protagonitzen un viral vídeo a Barcelona

Els turistes van intentar saltar el canal de Ciutadella sota els efectes de l’alcohol i el resultat s’ha fet viral a les xarxes
Borratxos
Al vídeo es pot veure als protagonistes sota la influència de l'alcohol | Gtres

Barcelona torna a ser protagonista d’un nou vídeo viral a Twitter. Aquesta vegada, per les accions d’un grup de turistes borratxos que es trobaven a Ciutadella.

El canal de Ciutadella és un escenari ideal pels turistes. Ara bé, sota les condicions de l’alcohol pot arribar a ser perillós. Així ho demostren els protagonistes del viral vídeo compartit a les xarxes.

L'objectiu, saltar el canal de Ciutadella

El vídeo ha estat compartit per un usuari amb la frase «El canal de Ciutadella. Moltes vegades desafiat, mai derrotat». La cita de ben segur que resumeix bé el moment. L'objectiu era fàcil, però l'alcohol va passar una mala jugada als curiosos turistes.

Al vídeo es pot veure una dona sota els efectes de l’alcohol intentant creuar d’un salt el canal de Ciutadella. Durant un moment ho aconsegueix, però quan intenta agafar-se a l’amic que l’espera a l’altra banda del canal, no pot mantenir-se i cau a l’aigua.

L'intenta ajudar i acaba també a l'aigua

L’amic, en conseqüència, cau amb ella a l’aigua. Tot i això, no és el pitjor parat de la història, ja que només es mulla les cames. La seva amiga, en canvi, acaba totalment ficada a l’aigua. Ambdós surten de l’aigua una mica confosos amb el que acaba de passar, mentre el tercer amic que ha gravat tot no para de riure’s d’aquesta anècdota que de ben segur farà que recordin Barcelona per sempre.