El 'Sueldazo' de l'ONCE deixa 2.000 euros mensuals durant 10 anys a Cubelles

El cupó premiat donarà un total de 240.000 euros

Una paradeta de l'ONCE amb una dona comprant loteria enmig del carrer
L'afortunada o afortunat ha guanyat 2.000 euros mensuals durant 10 anys | europa press

2.000 euros al mes durant 10 anys. Aquest és el premi que es va repartir a Cubelles, al Garraf, el passat diumenge 13 de setembre gràcies al sorteig del 'Sueldazo' del Cap de Setmana de l'ONCE. L'encarregat de dur la sort va ser Rubén Vázquez, agent venedor dels jocs responsables de l'Organització, segons recull 'Eix Diari'.

Rubén fa tot just un mes que s'ha estrenat com a venedor de l'ONCE i va vendre el número guanyador des del punt de venda que hi ha al carrer Girona, km. 4,3. El cupó donarà un total de 240.000 euros, 2.000 euros al mes durant 10 anys consecutius, a l'afortunada o afortunat.

Cubelles pertany administrativament a l'agència de l'ONCE que hi ha a Vilanova i La Geltrú, que presta serveis personalitzats a 263 afiliades i afiliats i compta amb una xarxa de 96 agents venedors dels productes de joc que té l'entitat. Enguany, l'Organització ja ha repartit gairebé 80 milions d'euros en premis a tota Catalunya.

L'ONCE sorteja diversos premis en cap de setmana entre ells un premi principal a les cinc xifres i sèrie de 300.000 euros, més 5.000 euros al mes durant 20 anys consecutius a un sol cupó del número i sèrie premiats en la primera extracció. En  el cas del 'Sueldazo', es premia als quatre cupons dels nombres i sèrie premiats en alguna de les extraccions de la segona cinquena.

Un gironí guanya el premi més gran de la història de l'ONCE

El sorteig de l'Eurojackpot del passat divendres, 7 d'agost, deixava un total de 38.145.589,70 euros a Girona. L'entitat anunciava que es tractava del premi més gran que l'ONCE ha repartit al llarg de la seva història. L'afortunat va guanyar el premi de primera categoria: cinc encerts més dos sols.

En aquesta ocasió, l'encarregada de vendre el número premiat va ser Rosa Pinto, venedora de cupons des de fa 17 anys. Pinto té ubicat el seu quiosc al passeig dels Països Catalans de Salt però aquell divendres li va tocar fer una substitució al quiosc de l'ONCE que hi ha al carrer de Bastiments número 9 de Girona.

La venedora manifestava la seva alegria d'haver pogut repartir un premi de tal magnitud «després de tantes desgràcies, del confinament, dels rebrots i de tanta crisi» i afegia «estic contentíssima. Sento una alegria immensa».


Comentaris

envia el comentari