Hispano Suiza Carmen

Hispano Suiza Carmen: el caríssim cotxe que es passeja per Barcelona

S'estrenen a Barcelona després de 70 anys sense produir cotxes

El súperesportiu elèctric de la ressuscitada marca Hispano Suiza ha circulat per primera vegada pels carrers de Barcelona.  La família Suqué, la propietària de la marca automobilística, ha volgut convertir l'arribada d'aquest model a la ciutat com si es tractés d'un 'spot' publicitari.

L'anunci de l'arribada de l'Hispano Suiza Carmen a Barcelona s'ha fet amb l'objectiu de buscar persones riques que vulguin convertir-se en un dels selectes usuaris de cotxes, ja que el seu preu és, ni més ni menys, d'1,5 milions d'euros i, a banda, només se'n fabricaran 19 unitats.

Tribut a la seva fundació

El model Carmen ha lluït, en el seu pas per la capital catalana, la seva peculiar línia retro i avantguardista, a més de fer notar els seus 1.019 cavalls de potència. Alhora, ha volgut fer tribut a la fundació de la marca en aquesta mateixa ciutat l'any 1904 i que, a més, ara ha ressuscitat després de 70 anys sense haver produït  cap nou cotxe.

L'empresa ha volgut debutar pels carrers de Barcelona, a banda de per a fer publicitat i ressò d'aquest nou model de cotxe, per a provar les modificacions que han incorporat a les suspensions i una nova reducció de pes i de rigidesa.

Els pròxims passos per aquesta marca serà provar a Carmen per les  carreteres situades al nord de Catalunya  i, també, al circuit de carreres Ascari, per tal de comprovar i sotmetre al cotxe a les grans velocitats a les quals pot arribar.

Hispano Suiza Carmen
L'Hispano Suiza Carmen aparcat als carrers de Barcelona durant els dos dies de gravació de l''spot' | Twitter (@324cat)

 

Hispano Suiza Carmen
L'Hispano Suiza Carmen també visitarà el nord de Catalunya i un circuit de carreres | Twitter (@324cat)

 

Hispano Suiza Carmen
Només existiran 19 unitats d'aquest exclusiu model de cotxe | Twitter (@324cat)

 

També et pot interessar...