Huayi Compressor Barcelona podria acomiadar la meitat de la seva plantilla

La direcció de l’empresa ha presentat un ERO per acomiadar 164 treballadors dels 350 que hi ha a la planta de Sant Quirze

Servei d'Ocupació de Catalunya, atur
L'empresa Huayi Compressor ha presentat un ERO per acomiadar gairebé la meitat de la plantilla | Catalunya Diari

L’empresa Huayi Compressor Barcelona ha presentat un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) per acomiadar 164 dels 350 treballadors de la plantilla. Així, el total d'afectats per aquesta mesura seria del 46,85% dels empleats, segons afirma Comissions Obreres.

La planta en qüestió està situada a Sant Quirze, al Vallès Occidental.Huayi Compressor és l’antiga Unitat Hermètica, que va arribar a comptar amb 3.000 treballadors, una bona economia i es va convertir en el pioner del moviment obrer a Sabadell durant el franquisme. Ara, però, se suma a altres indústries catalanes que estan reduint plantilla arran la crisi generada els últims anys.

CCOO farà «tot el possible» per la situació

CCOO analitzarà la documentació presentada per l’empresa i asseguren que intentaran fer «tot el possible» per solucionar la situació i «preservar els llocs de treball que estan en perill», i perquè «no s’apliquin mesures traumàtiques a la plantilla». Així, tenen previst estudiar la situació durant els pròxims dies i analitzar «la documentació presentada per l'empresa per actuar en conseqüència».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari