Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'un sofà en un menjador d'una casa sobre tons grisos

La immobiliària d'AXA compra un projecte de 216 habitatges a Badalona per 77 milions d'euros

El 'Marina Living' es trobarà a primera línia del mar de Badalona, a tocar del districte tecnològic de Barcelona 22@

El braç immobiliari de l'asseguradora internacional AXA, Axa Investment Managers - Real Assets, ha adquirit el projecte d'Stoneweg de Badalona per 77 milions d'euros. La construcció immobiliària, ja es trobava en desenvolupament sota el nom 'Marina Living', i seguirà en la seva previsió d'estar finalitzat el 2021, amb un total de 216 habitatges d'entre dues i quatre habitacions.

El 'Marina Living' es trobarà a primera línia del mar de Badalona, a tocar del districte tecnològic de Barcelona, el 22@, i com ja estava previst, els badalonins i els treballadors que treballin en aquella zona tindran prioritat a l'hora d'aconseguir un lloguer en aquesta nova infraestructura.

Tot plegat en una superfície de 28.0000 metres quadrats amb superfície comercial, zona d'aparcament, un bon accés al transport públic i a poca distància de l'estació del tramvia de Sant Adrià.

Expansió d'Axa a l'Estat espanyol

Amb aquesta transacció, de ni més ni menys que 77 milions d'euros, Axa fa un pas més en el seu establiment a la Península, essent la tercera gran inversió de la companyia en territori espanyol. Unes operacions que  s'emmarquen en l'estratègia d'invertir en zones residencials, tenint en compte l'increment poblacional previst al voltant de les grans ciutats, com Barcelona o Madrid.

En referència a la compra del projecte d'Stoneweg a Badalona, Marina Living, Hermann Montenegro, responsable de l'equip d'Axa Imra a l'Estat, Portugal i Itàlia, ha assegurat que  «aquest projecte ambiciós posarà nous actius residencials d'alta qualitat al mercat català».

També et pot interessar...