La catalana que ha passat de víctima de bullying a influencer amb tan sols 17 anys

Té més d'un milió de seguidors i ha escrit un llibre explicant el seu cas

influencer gironina
La jove va patir assetjament escolar quan era més petita | Instagram

Àngela Mármol, amb només 17 anys i originària de Girona, s'ha convertit en tota una 'influencer' a Instagram. La jove, qui es troba estudiant segon de batxillerat, s'ha fet molt coneguda sobretot entre el públic més jove.

Les publicacions que comparteix, en gran majoria imatges i vídeos, s'han fet molt populars i els seus comptes a Tik Tok i Instagram superen ja el milió de seguidors. Ara, a més de publicacions en aquestes plataformes, l'Àngela ha escrit un llibre que sortirà a la venda el pròxim 14 de novembre.

El llibre explica la seva pròpia experiència

Llibre influencer gironina
El llibre sortirà a la venda d'aquí a dues setmanes | Amazon

«Sonríe aunque te cueste» està escrit amb un estil molt personal on la pròpia protagonista repassa la seva infància. En ell, s'explica com d'un dia per l'altre, sense saber el perquè, van començar els seus anys grisos i es va convertir en objecte de riures, pressions i insults.

Tot i haver-se convertit en una jove força influent i amb molts seguidors, l'Àngela explica que no va ser fàcil, per això, en el llibre narra com es va sentir en aquella època i com va viure l'assetjament que la va portar la bulímia, un trastorn alimentari que, malauradament, és habitual alguns casos d'assetjament escolar.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ieps

Una publicación compartida de Àngela Mármol (@amarmolmc) el

Malgrat això, l'Àngela explica com va sortir d'un pou, del qual semblava impossible sortir, i anima als joves que puguin estar passant per una situació similar a demanar ajuda, denunciar i enfrontar-se a les circumstàncies. Una història de superació que sembla que vol mostrar a qui ho està vivint que es pot sortir de la foscor.

Vídeo contra l'assetjament escolar

La influencer ja va publicar un vídeo el passat mes de maig, coincidint amb el Dia Internacional contra l'Assetjament Escolar, on animava als joves a «lluitar contra el bullying», a «parlar» i a ser «més valent que ningú».

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari