Dos grups inversors és plantegen comprar l'hotel Palace Barcelona

L'Hotel, en venda per 70 milions d'euros, ha entrat al mercat per un problema judicial del seu amo

Hotel Palace
L'hotel Palace és propietat d'Ali Haddad, i ho ven per 70 milions d'euros | Hotel Palace Barcelona

El luxós hotel de la capital catalana, l'hotel Palace Barcelona, es troba a la venda per 70 milions d'euros. En aquests moments, hi ha dos grups d'inversors que estan competint per aconseguir la propietat d'aquest famós hotel barceloní, el qual ha hagut de posar-se a la venda per uns problemes legals del seu actual propietari, el magnat algerià Ali Haddad. L'encarregat de la intermediació d'aquesta operació —la qual, sembla, serà complexa— és el bufet d'advocats Rousaud Costas Duran.

Fonts del sector han confirmat, segons 'Crónica Global', que s'estarien produint moviments per a vendre l'hotel Palace. A més, també han volgut explicar que la venda d'aquest famós establiment ha vingut provocada després que el seu propietari i fundador del grup constructor ETRHB Haddad fos condemnat a sis mesos de presó el passat juny, ja que va ser acusat de dur un passaport fals a la frontera d'un país. 

Ara mateix, l'hotel està sent gestionat per la dona d'Haddad per tal d'acabar-lo venent. Ara per ara, són dos els possibles compradors que els Haddad tenen pel seu únic hotel: el primer es tracta del club de futbol USMA i, per altra banda, el Médias Temps Nouveau

Suite Ronnie Wood del Palace Hotel de Barcelona
Es van fer reformes en 5 suites, fet que han provocat un augment en el preu de venda de l'Hotel | Hotel Palace

 

Els dos grups inversors ja han visitat l'hotel

Ara mateix, la seva venda ja es troba en la recta final, ja que en aquests últims dies han rebut visites al mateix hotel per a poder veure'l en primera persona, tot i que no han tingut la possibilitat de tancar la venda en cap de les ocasions. De moment, el mateix bufet d'advocats que gestiona aquest cas prefereix guardar silenci i no contestar cap pregunta de cap mitjà de comunicació, segurament per dur a terme les negociacions el millor possible, sense contaminació externa. 

L'hotel Palace Barcelona ja va estar a la venda una vegada, en concret l'any 2013, quan Haddad va oferir la seva propietat per 62 milions d'euros, 8 menys que el que demana actualment. Finalment, no es va acabar venent. El preu ara ha pujat, ja que en aquell moment no s'havien realitzat unes reformes, les quals han fet augmentar el preu: la renovació de 5 suites, adequació de la terrassa superior i obertura de l'exclusiu club de fumadors, entre altres.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari