Mikhelson també va visitar la Costa Brava l'any 2016

Un iot de 133 milions d'euros atracat a la Costa Brava

L'embarcació pertany a l'home més ric de Rússia, el magnat del gas Leonid Mikhelson

L'home més ric de Rússia i important magnat del gas, Leonid Mikhelson, ha escollit per segona vegada la Costa Brava per treure a navegar el seu iot Pacific. L'embarcació està valorada en 133 milions d'euros  i disposa d'una àmplia varietat de serveis a bord, segons explica 'Crónica Global'.

Durant aquests dies el Pacific es pot veure davant del municipi de Blanes, a la Selva. Aquesta és la segona escala que fa el iot que abans d'arribar al litoral català va passejar-se per Nàpols. Mikhelson és considerat l'home més ric de Rússia, ja que acumula un patrimoni estimat de 24.000 milions d'euros.

Un iot amb spa, heliport i una sala de cine

El Pacific el va crear la firma de bucs de luxe Lurssen i té 85 metres de llarg a més d'un exterior d'alumini que s'adapta a la llum solar. El iot té una velocitat màxima de 20 nusos i la de creuer és de 12. Pel que fa a les comoditats que ofereix, Mikhelson i la seva dona, Lyudmila, poden gaudir del seu  jacuzzi a la coberta, del jacuzzi interior immersiu, de l'spa, del gimnàs, de la sala de cine.  També disposa d'un heliport i un garatge.

L'espectacular iot Pacific està valorat en 133 milions d'euros
L'espectacular iot Pacific està valorat en 133 milions d'euros | Twitter (@barney1776)

 

La segona vegada que visita la Costa Brava

El president, conseller delegat i accionista del gegant gasista Novatek ja va navegar pel litoral català el passat 2016 on va atracar el seu iot davant d'una platja d'Arenys de Mar amb  l'objectiu de tancar una inversió hotelera, segons recull el mitjà citat anteriorment.

Mesos després, va participar en la seva primera reunió oficial a Espanya, concretament a la Cambra de Comerç d'Espanya, on se celebrava la trobada inaugural del Consell Empresarial Espanya-Rússia. És per aquest motiu que s'especula que la parada de Mikhelson a la Costa Brava podria ser més que una visita vacacional.

També et pot interessar...