Jacobo, el jove pare de dos fills amb salut de ferro que ha acabat a l'UCI pel virus

El jove, pare de dos nens petits, afirma que sempre ha portat la mascareta i ha evitat tota mena d'aglomeracions

Jacobo, un jove de 34 anys de Galícia que va ser ingressat per coronavirus
Jacobo assegura que només sortia per anar a la feina i a recollir els seus fills al col·legi | Telecinco

Les notícies són cada cop més clares i no queda dubte: el coronavirus afecta els joves d’igual manera que aquells en grups de risc. Són molts els exemples de joves esportistes i sense patologies prèvies que han acabat fins i tot en coma després de contagiar-se, com el farmacèutic Óscar de 32 anys.

Ara, Telecinco ha fet ressò d’un altre pacient jove al qual la Covid el va agafar desprevingut. Es tracta de Jacobo, un home de 34 anys que encara no entén com ha pogut arribar el virus al seu organisme. Va ser ingressat a l'UCI de CHUO, a Ourense. 

«Anava de casa a la feina, de la feina al col·legi dels nens i un altre cop a casa»

Casat i pare de dos fills petits, Jacobo sempre ha estat conscient del perill que suposava el coronavirus i, segons explica, ha evitat sempre les multituds i ha evitat socialitzar en excés: «Jo era dels que anava de casa a la feina, de la feina a recollir els nens al col·legi i, novament, tornar a casa. I sempre portant la mascareta», assegura el pacient.

La seva vida, explica el mateix protagonista, era molt normal. Assegura que no ha deixat de fer vida al carrer, però en menor excés i sense exposar-se al virus: «No estic dient que mai m’hagi pres algun cafè a un bar, però sempre de manera ràpida i amb el cap conscient que el primer era la meva família», afirma des de l’hospital el protagonista d’aquesta trista història.

La seva família no ha estat contagiada tot i conviure junts

Jacobo explica la seva experiència a Telecinco i assegura que va començar a sentir febre i la seva intuïció va sospitar que estava contagiat. Així, va decidir aïllar-se en una habitació per evitar propagar el virus a la seva família.

Afortunadament, va funcionar: ni la seva dona ni els seus fills han estat contagiats. «I això és l’estrany, perquè estic amb  la meva dona i els meus fills cada dia. El cas és que a mi em va agafar amb moltes ganes», afirma Jacobo. D’aquesta història se’n treuen dues conclusions: el coronavirus no té pietat amb la gent jove i un bon i ràpid aïllament és la solució per a no contagiar a aquells amb qui es conviu.


Comentaris

envia el comentari