Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa, somrients, en una imatge d'arxiu

Joan Laporta guanyaria les eleccions del Barça, segons un sondeig de TV3

L'expresident del FC Barcelona aconseguiria el 58,3% dels vots

Joan Laporta guanyaria les eleccions a la presidència del FC Barcelona, segons un sondeig que ha dut a terme TV3 a peu d'urna, que ha ficat de manifest que l'expresident del Barça aconseguiria un 58,3% dels vots. Si això fos així, voldria dir que Laporta serà reelegit amb majoria absoluta.

El sondeig, que s'ha realitzat a partir d'unes 4.000 enquestes, també ha deixat patent  que el candidat que quedaria en segona posició seria Víctor Font, amb un 31,3% dels vots. Toni Freixa, per la seva part, quedaria en tercera posició, aconseguint tan sols un 9,3% dels vots.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El club ha establert sis seus perquè els socis poguessin votar

A les 9.00 hores d'aquest diumenge 7 de març s'han obert les sis seus electorals d'aquesta jornada democràtica al FC Barcelona, per elegir el nou president i Junta Directiva del club, amb poca afluència, escasses cues i molt ordre en una jornada marcada per les mesures sanitàries per fer front a la pandèmia de coronavirus.

Un total de 123 meses de votació repartides pel territori —111 a Barcelona, 5 a Girona, 3 a Tarragona, 2 a Lleida, 1 a Tortosa i 1 a Andorra— han començat a rebre socis i sòcies a partir de les 9.00 hores, seguint els horaris recomanats pel club per espaiar les votacions.

A diferència de les eleccions del 2015 i el 2010, amb prou feines hi havia cues als voltants del Camp Nou davant de les portes d'accés al recinte. Aquesta vegada, a més sota la pluja en el cas de Barcelona, pocs socis han esperat, sense aglomeracions, fins que l'operatiu s'ha posat en marxa.

Leo Messi vota per primera vegada en unes eleccions a la presidència

Un dels fets destacats del dia ha estat la votació de Leo Messi. El capità blaugrana ha acudit al Camp Nou en companyia del seu fill Thiago, i ha exercit el seu dret a vot. És la primera vegada que Messi es presenta a votar en unes eleccions a la presidència del Barça