Joel Joan i Jordi Sànchez a Plats Bruts

Joel Joan confirma els rumors sobre el retorn de Plats Bruts a TV3: tot el que se sap

L'actor ha respost a la pregunta del milió

Si els catalans pensem en una de les mllors sèries catalanes, la majoria pensem en 'Plats Bruts'. La realitat és que la sitcom protgonitzada per Joel Joan (el David) i pel Jordi Sánchez (elLópes), ha estat i sempre serà una de les emissions preferides per l'audiència catalana. 

La sitcom es va estrenar ja fa més de 20 anys. Concretament, ho va fer el 19 d'abril del 1999 i va acompanyar als catalans fins a l'abril de 2002, quan es va emetre l'últim capítol. Els diferents personatges de la sèrie, com ara l'Emma, la Carbonell, el Ramón, etc. han aconseguit mantenir enganxades diferents generacions davant el televisor. Ara, però, els anys han passat i alguns dels personatges ja no són entre nosaltres.

Imatge de la sèrie de TV3, Plats Bruts.
El David i el López a 'Plats Bruts'. | TV3

Joel Joan: «Em fa feliç haver fet 'Plats Bruts'»

Aquest mes d'abril, el popular personatge de la sitcom catalana, Joel Joan, va reaparèixer a la pantalla en una entrevista al 'Col·lapse', de Ricard Ustrell. El protagonista es va mostrar feliç de veure com Catalunya l'estima per haver fet Plats Bruts, però també va afegir que «no pot ser que només em valorin per aquesta sèrie». L'actor va reconèixer que: «Després de 25 anys encara agrada. Gent de totes les edats encara mira la sèrie i penso: doncs em fa feliç haver fet 'Plats Bruts'. Portem 24 anys seguint aquells 74 episodis i continuen agradant. Em sembla flipant i em supera». 

Joel Joan i Ricard Uustrell al Col·lapse, el programa de TV3
Joel Joan va ser entrevistat al Col·lapse, de Ricard Ustrell. | TV3

Durant l'entrevista, Ustrell no va desaprofitar l'ocasió i, en aquest cas, tampoc va faltar la pregunta del milió sobre si hi hauria la possibilitat de gravar nous episodis. Una pregunta a la qual l'actor s'hi ha hagut d'enfrontar moltes vegades, i per la que encara no té una resposta clara. «Tinc molts arguments. El primordial és que van ser els anys més durs de la nostra vida. Hi havia molts nervis perquè fèiem un capítol a la setmana i amb públic. No arribàvem», va explicar al 'Col·lapse', de TV3

«Penso que hi hauria una possibilitat de fer una segona part»

Aquest mateix dijous ha matisat la resposta durant la visita a una classe d'una escola de Ceret, a Vallespir, a la Catalunya Nord. Segons ha informat El món de la tele, els alumnes, com no, li han preguntat si acceptaria fer nous episodis de la sèrie. L'actor ha anunciat que no està previst, però ha deixat la porta oberta per a fer-ho en un futur. 

Joel Joan en una visita als alumnes de Ceret, a la Catalunya Nord
Joel Joan visita els alumnes de l'escola de Ceret, a la Catalunya Nord. | Instagram / @joel_joan_oficial

«Aquesta és la pregunta del milió, perquè tothom em diu si hi haurà una segona part de Plats Bruts. I no, no hi haurà la segona part, perquè ja fa molts anys que la vam fer. Cadascú dels que fèiem la sèrie, tant els que l'escrivien, com els que l'actuàvem, com els que la dirigíem, tothom ha fet la seva vida, se n'ha anat per diferents llocs. I mira, la verritat és que sempre que m'han fet aquesta pregunta m'hi he negat. De fet, hi ha un capítol d'El Crac, on un nen em preguntava: 'Tornaràs a fer Plats Bruts?' i jo l'engegava a la mera. I ara últimament penso que hi hauria una possibilitat de fer una segona part de Plats Bruts on hagués passat el temps. On jo i el Sànchez estiguéssim 25 anys vells, però en el mateix puto saló, en el mateix sofà. I que res, absolutament res, hagués canviat», ha confessat. 

Deixa oberta la possibilitat de retorn 

A més, ha afegit que: «Saps què passa? Ara quan em faig fotos pel carrer perquè a Barcelona o a Catalunya la gent em coneix i em demana una foto, sempre em fan fotos per Plats Bruts. Jo em deprimeixo perquè he fet més coses, però 'Plats Bruts', coi que hi hagi una versió actual i que et facin fotos, però perquè l'estàs fent ara!». 

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!