Imatge de Jordi González al Col·lapse de TV3.

Jordi González reapareix molt de temps després amb una 'bomba' que capgira TV3

Jordi González explica que vol fer-ho de la mà d'una de les presentadores d''Eufòria'

Jordi González tanca la porta a Mediaset. El presentador català ja fa mesos que no forma part de l'univers Telecincoi ara, en una entrevista a El Circ de 8TV, ha tornat a deixar clar que té la idea de fer altres projectes professionals. I és aquí —oh sorpresa!— on González ha deixat anar una absoluta bomba: podria tornar a TV3 molts anys després.

González, que podria tornar a TV3de la mà de Marta Torné, va assegurar que havia anat a esmorzar fa uns mesos amb Sigfrid Gras, el director de TV3, per a veure si podien sorgir futurs projectes professionals. I sembla ser que aquest podria arribar aviat. 

Cal destacar que Marta Torné —amb la qual González vol anar de la maneta— és actual presentadora d''Eufòria' i s'hauria de veure com queda la seva posició al programa. 

Jordi González i una porta oberta a TV3

Tot va néixer el passat mes de setembre, quan González va ser el convidat del 'Col·lapse' de Ricard Ustrell. González va explicar que, en tornar a als estudis de TV3, va trobar-s'hi un bon grapat de cares conegudes i això el va emocionar. «Era dissabte i em vaig trobar molta gent coneguda... eren els mateixos que treballaven amb mi. I va ser molt emotiu. El Ricard Ustrell ho va detectar i em va preguntar que si enyorava TV3i que si hi tornaria a treballar. Vaig dir que si la Marta Torné era presentadora amb mi, sí», va dir González. 

Jordi González la va pifiar a 'Secret Story'
Jordi González tanca la porta a Mediaset i ara obre una finestra a TV3: podria presentar-hi un programa amb Marta Torné. | Mediaset

L'endemà, explica González, se'n va anar a esmorzar amb el director de TV3i González li va presentar la idea de fer un programa: «No s'ha consolidat res, no hi ha un projecte encara. Jo sí que ho faria. El que vull fer, però, és un programa setmanal, es diria 'El Continental'». 

De moment, no se'n sap res més. Però de ser així, TV3 tancaria el retorn d'una de les seves grans estrelles just després de confirmar que Laura Escanes presentarà un programa de la corpo