Jordi Pujol a la sortida del Tanatori de les Corts.

Jordi Pujol, hospitalitzat per una arrítmia cardíaca

Ha ingressat aquest dijous a l'Hospital de Barcelona

L'expresident de la Generalitat de Catalunya, Jordi Pujol, ha ingressat a l'hospital. L'hospitalització es va dur a terme aquest dijous a l'Hospital de Barcelona per una arrítmia cardíaca, segons informa La Vanguardia.

El problema mèdic que ha patit Jordi Pujol, de 91 anys, per ara, no és de gravetat. Tot i això, la seva avançada edat fa que segueixi ingressat al centre mèdic barceloní per precaució.

Jordi Pujol va passar la Covid-19

Jordi Pujol va ser el fundador de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), a més de president del Govern de la Generalitat de Catalunya entre 1980 i 2003. Ara, als seus 91 anys ha passat per alguns problemes de salut en els últims temps. 

El passat 9 de juny, dia del seu aniversari, també va aprofitar per festejar els 90, un any després. Un esdeveniment que va comptar amb els seus familiars i companys de carrera política. Una celebració que va arribar tard a causa de la pandèmia de la Covid-19, perquè no ho va poder fer en la millor de les condicions l'any passat.

L'inici del 2021, a més, no va ser el millor per l'expresident de la Generalitat. Jordi Pujol i la seva esposa, Marta Ferrusola, donaven positiu en coronavirus. Una malaltia que se'ls va diagnosticar en una prova rutinària a l'Hospital Vall d'Hebron

Tot i la seva avançada edat, 90 i 85 anys respectivament quan van passar la Covid-19, el seu pronòstic era positiu. Van estar confinats a casa seva durant la infecció del virus, però s'apuntava que es trobaven «bé».

Una notícia que va generar preocupació a l'entorn i, sobretot, pel delicat estat de salut de Ferrusola. El passat agost de 2020, l'esposa de Pujol va patir una caiguda a la seva segona residència de Queralbs, al Ripollès, on també han passat aquest estiu. 

Amb motiu de la caiguda, va ser traslladada d'urgència a un centre hospitalari. A més, Marta Ferrusola, en conseqüència d'aquest incident, va estar en coma i ingressada durant mesos. A això s'ha de sumar que, ara fa dos anys, a l'esposa de Jordi Pujol se li va detectar la malaltia d'Alzheimer.