L'empresari José Luis Moreno

«José Luis Moreno no pagava bé els seus treballadors»

El conegut productor ha estat acusat de tres delictes: malversació, estafa i blanqueig de capitals

José Luis Moreno és una de les persones més conegudes en el món de l'espectacle. Ha treballat amb artistes de primera categoria i és el creador de sèries icòniques com 'Aquí no hay quien viva'.

Tot i això, molts periodistes han insinuat en més d'una ocasió que és una persona misteriosa. Es diu que ha estat implicat en diverses llegendes urbanes, les quals mai han arribat a confirmar-se.

Els mitjans de comunicació s'han fet ressò d'una notícia que ha deixat sense paraules al seu públic. El productor ha estat detingut i se l'acusa d'haver comès tres delictes.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Segons s'ha publicat, haurà de demostrar la seva innocència en diferents causes: malversació, estafa i blanqueig de capitals. Pensen que podria ser el responsable d'una organització que ha mogut cinquanta milions d'euros.

No obstant això, hi ha famosos que es neguen a creure tot el que està passant, així que segueixen parlant molt bé de l'artista.

Aquest és el cas de la cosina de Chabelita, que va treballar amb ell durant molt temps. La col·laboradora prefereix acollir-se a la presumpció d'innocència.

Seguint el seu discurs, assegura que ella va rebre correctament el seu sou. Tot i això, hi ha altres artistes que manifesten no haver estat ben pagats. 

Kiko Hernández no s'ha tallat ni un pèl i ha assegurat que el productor també va tenir problemes amb Isabel Pantoja. Malgrat que van ser molt amics, van perdre el contacte.

Els antics empleats reclamen el seu sou

La neboda de la cantant ha confirmat aquesta notícia i ha donat més detalls. Segons ha explicat, Moreno també va protagonitzar conflictes amb maquilladores i perruqueres. "No pagava perquè no tenia diners", ha assegurat.

No obstant això, després d'haver estat detingut per la possessió de cinquanta milions d'euros il·legals, la cosina de Chabelita s'ha fet una pregunta. "Diuen que és el cap. Si tenia diners, com és que va deixar a aquests treballadors sense cobrar?".

Gema López, actual col·laboradora de 'Sálvame', fa uns anys va rebre unes imatges que van indignar-la. Alguns empleats de Moreno van organitzar una manifestació dins la seva empresa. Els havia deixat de pagar i exigien que li retornessin el que els pertanyia.

A la periodista li sembla una falta de respecte que sigui tan ostentós i jugui amb el futur de la gent humil. Després d'haver estat detingut, tothom vol parlar d'ell.

Rosa Benito assegura que ha estat a casa de Moreno en més d'una ocasió. Seguint el seu discurs, és una mansió al·lucinant on es respira excentricitat per tots els racons.

"Té una habitació que semblen uns grans magatzems amb joies i bosses de marca", declara la tertuliana de 'Ya es mediodía'.


Els usuaris de les xarxes socials no han trigat a manifestar-se i consideren indecent que una persona amb aquests capritxos no pagui als seus empleats.Els seus antics treballadors estan disposats a recuperar els seus diners. Un conegut cantant s'ha posat en contacte amb 'Sálvame' per denunciar que a ell li deu més de 1.000 euros.

"Es creia que tenia impunitat", comenten al plató de Telecinco. No obstant això, el productor ha estat caçat i haurà de fer front als seus deutes.