«Juerga catalana 2», la nova cançó inspirada en el procés d’Albert Pla

El cantautor torna a la sala Barts de Barcelona del 10 al 20 d'octubre amb l'espectacle 'Miedo'

El cantautor Albert Pla ha publicat «Juerga catalana 2», la seva nova cançó inspirada en el procés
El cantautor Albert Pla ha publicat «Juerga catalana 2», la seva nova cançó inspirada en el procés | EFE

Albert Pla publica aquest divendres «Juerga catalana 2», una nova cançó acompanyada de videoclip, inspirada en el procés sobiranista català i en els fets del 20 de setembre del 2017 davant la seu del Departament d'Economia a Barcelona.

«Juerga catalana 2» d’Albert Pla

La lletra del tema ironitza de manera crítica sobre el procés i sobre la manera com l'han entomat els òrgans estatals, incloent-hi el judici al Tribunal Suprem o l'actitud de la secretària judicial a la seu de la conselleria aquell 20 de setembre. Pla tampoc oblida altres personatges que s'han significat en el marc del procés, com ara dirigents polítics de partits constitucionalistes que van tenir un paper destacat en l'aplicació de l'article 155.

En paral·lel a la cançó, aquest dijous també s'ha anunciat que Albert Pla tornarà a la sala Barts de Barcelona del 10 al 20 d'octubre amb l'espectacle 'Miedo', on el cantautor suma forces amb el també músic Refree que recorre les sensacions i emocions que produeix la por. L'espectacle ha girat per l'Argentina, l'Urugai, Xile, Espanya i Catalunya.

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari