Leo Messi es mulla sobre l'assassinat de George Floyd

Centenars d'esportistes han volgut donar veu a la protesta contra la violència racial

Leo Messi, en una imatge d'arxiu.
Centenars d'esportistes han volgut donar veu a la protesta contra la violència racial | Catalunya Diari

El nom de George Floyd sona arreu del món. El seu cas ha traspassat fronteres i ha aixecat revoltes als carrers en contra de la violència racial de la policia nord-americana. Les imatges d'un agent pressionant amb el genoll el coll del jove fins a deixar-lo sense respirar han posat la pell de gallina a milions de persones, que han aixecat la veu per denunciar l'abús de poder de les autoritats en favor del racisme als Estats Units.

El rebuig a tal actuació policial suma cada vegada més indignats i a les protestes, que sonen al carrer i a la xarxa amb força, s'hi sumen cares conegudes de tots els àmbits que, aprofitant el gran poder de difusió i d'influència que tenen, han decidit demanar justícia i posicionar-se en contra de tal atrocitat. Messi també ha volgut homenatjar la víctima amb un missatge a Instagram.

Messi s'uneix a la protesta

Centenars d'esportistes han aixecat la veu contra l'assassinat de Floyd. Leo Messi ha optat per compartir una imatge amb fons totalment negre, sota el hashtag #blackouttuesday que aquest dimarts milers d'usuaris publiquen als seus perfils. Andrés Iniesta, Xavi Hernández o Sergi Roberto són alguns dels molts que també han dedicat la seva publicació a implicar-se en la denúncia d'un cas que continua esgarrifant el món.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BLM #blackouttuesday

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Black Lives Matter

A post shared by Sergi Roberto (@sergiroberto) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BlackoutTuesday

A post shared by Andres Iniesta (@andresiniesta8) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#blackouttuesday

A post shared by Xavi (@xavi) on


Comentaris

envia el comentari