Llibertat provisional per al camioner que va intentar atropellar un grup de manifestants a la Jonquera

Se l'acusa d'un delicte de conducció temerària i s'haurà de presentar als jutjats sempre que se'l requereixi

Instant en què el camió tira pel dret amb els manifestants al davant intentant apartar-se aquest dimarts 12 de novembre de 2019.
Instant en què el camió intenta atropellar alguns manifestants | Catalunya Diari

El jutjat de guàrdia de Figueres ha deixat en llibertat provisional el camioner que va intentar atropellar un grup de manifestants a l'N-II a la Jonquera (Alt Empordà) durant la protesta del Tsunami Democràtic. Se l'acusa d'un delicte de conducció temerària i s'haurà de presentar als jutjats sempre que se'l requereixi.

Gran tensió a la Jonquera

Els fets van passar aquest dimarts al migdia, quan el conductor del tràiler va avançar entre els manifestants, malgrat els seus crits i els cops de porra que els mateixos Mossos donaven al camió perquè s'aturés. Els concentrats li van tirar pedres i tot tipus d'objectes i van trencar el vidre davanter del tràiler. El camioner va arribar a agafar una rotonda del revés i finalment es va aturar, perquè diversos furgons dels Mossos li van barrar el pas.

També et pot interessar...


Comentaris
M luz
Pobre camionero. Mientras esos bárbaros destrozan nuestras autopista y las bloquean quedan impunes
Litus
M luz, la barbara será usted, no ay juatificacion por atropellar a nadie, a ver si se le entra en su ridicula cabeza!
Jaume
M luz, pocas luces no tendréis suficientes cárceles, ni suficientes camiones para hacernos callar, os tiene dormidos y atontados con pan y circo cada día, por la tele, seguir así, que nosotros, no pararemos de luchar como podamos.
DSE
M luz.Esos barbares luchan por un pais.No como muxos.Que la manera de arreglar el pais es ir de camicaces

envia el comentari