Marcos Franz, actor de Merlí, comparteix una fotografia totalment despullat en un vaixell

L'actor català, que interpretava el Gerard a la sèrie de TV3, ha revolucionat la xarxa amb una publicació que ha sorprès molt als seus seguidors
Marcos Franz
Marcos Franz ha protagonitzat un cridaner nu integral | Instagram

 

Cada cop són més els famosos que regalen als seus seguidors fotografies amb poca roba. A vegades, es converteixen en un premi per l'assoliment d'un nombre en concret de seguidors, o són fruit d'una aposta. D'altres, esdevenen una publicació totalment inesperada que desperta la sorpresa i genera enrenou a la xarxa. Aquest és el cas de l'última publicació de Marcos Franz, l'actor de Merlí que ha volgut sorprendre els seus seguidors amb una fotografia on apareix totalment despullat en un vaixell.

 

Despullat en un vaixell

En la fotografia, apareix Franz conduint un vaixell, sense roba, mentre fuma d'un cigarret electrònic. La publicació va acompanyada d'un breu peu de foto: «Vaixellets i 'vapejadors'». L'actor ha afegit a la fotografia un 'emoji' d'una pastanaga, que amaga les seves parts íntimes, probablement amb l'objectiu de no ser censurat per la xarxa social, que elimina qualsevol publicació si és de 'contingut inadequat'.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barquitos y vapeadores

Una publicación compartida de Marcos Franz (@marcosfranz) el

 

No és la primera vegada

Marcos Franz, conegut principalment pel seu paper a la sèrie catalana 'Merlí', on feia de Gerard, ja ha compartit en més d'una ocasió una fotografia on apareix despullat amb els seus seguidors, tot i que sempre amaga les seves parts íntimes d'una manera o altra. Fa gairebé dos mesos, l'actor compartia una fotografia sense roba a la platja de Garbet, a la Costa Brava. Tampoc és el primer actor de la sèrie de filosofia que es mostra completament nu a les xarxes. Carlos Cuevas, l'actor que fa de Pol, també va revolucionar les xarxes fa menys d'un any.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

You can’t see my dick

Una publicación compartida de Marcos Franz (@marcosfranz) el

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari