Una mare acampa amb el seu fill davant l'Ajuntament després que els fessin fora de casa

Una mare acampa amb el seu fill davant l'Ajuntament de l'Hospitalet en ser desnonada

L'Ingrid ha iniciat una campanya amb el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca

Una dona ha decidit acampar amb el seu fill de cinc anys davant de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat per denunciar que han estat desnonats del pis on vivien sense que els proporcionin cap mena de solució viable.  La mare compta amb el suport de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), des d'on han denunciat la situació de l'Ingrid també a través de les seves xarxes socials.

És la segona vegada que els fan fora de casa

La mare assegura que arribarà «fins a les últimes conseqüències» i explica que no té cap lloc a on anar. Segons l'Ingrid, és la segona vegada que l'han desnonat en menys d'un any, aquesta després del novembre, quan es va quedar a l'atur i no va poder afrontar el lloguer.  Finalment, la dona i el seu fill van decidir anar a viure a un pis d'un banc buit, que van haver d'abandonar la setmana passada.

L'associació i l'Ingrid han iniciat una campanya davant de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat des de llavors.  Asseguren que l'única solució que se li ha donat és la de tres o quatre dies d'allotjament, o la d'una ajuda mínima que fa impossible afrontar els lloguers actuals del municipi. 

«El que volen és treure's el problema de sobre»

«El que volen és treure's el problema de sobre donant-los 200 euros, per exemple, i que se'n vagin. On van avui amb 200 euros, a la ciutat de L’Hospitalet, on els preus de lloguer del mercat oscil·len entre 800 i 900 euros?”, ha manifestat a l'emissora 'RAC 1' Lucía Delgado, portaveu de la PAH.

També et pot interessar...