Mercadona dona 13.500 litres de llet al Banc d'Aliments de Girona

Ho farà també a Barcelona, Tarragona i Lleida, fins a arribar a una donació total de 100.000 litres aquest 2019
Donació llet Mercadona
Mercadona preveu també fer donacions al Banc de Barcelona, Tarragona i Lleida | Mercadona

Mercadona ha donat 13.500 litres de llet sencera de la seva pròpia marca Hacendado al banc d'Aliments de les comarques de Girona, complint el conveni de col·laboració que havien signat. No serà l'única donació d'aquestes condicions, ja que es portarà a terme també amb els bancs de Barcelona, Tarragona i Lleida, fins a completar els més de 100.000 litres de llet que la companyia s'ha compromès a donar aquest any.

 

La relació entre Mercadona i la Federació Catalana de Bancs d'Aliments va començar el 2010 coincidint amb la campanya de recollida d'aliments bàsics en supermercats i mercats.

 

Durant l'acte d'entrega, el president del Banc d'Aliments de Girona, Frederic Gómez, ha destacat que «les donacions que fan les empreses són essencials per a poder seguir ajudant les persones més necessitades» i l'ha considerat un «exemple de solidaritat». Per la seva banda, el director de Relacions Externes de Mercadona a Girona, Santi Mont, ha agraït al Banc d'Aliments «la col·laboració portada a terme per treballar conjuntament en la lluita contra la pobresa». 

 

 

També et pot interessar...

 Comentaris

envia el comentari