Messi: «Hem de demanar perdó per no competir a Anfield»

L'argentí ha demanat la continuïtat de Valverde com a tècnic blaugrana

Quan queda poc més d'un dia perquè el FC Barcelona s'enfronti contra el València C.F. en la final de la Copa del Rei que es disputa demà a Sevilla, Messi ha trencat el seu silenci sobre l'eliminació de l'equip de la Champions en mans del Liverpool. 

L'argentí ha assegurat que a hores d'ara s'està refent del que va passar a Anfield: «Va ser un partit molt similar al de Roma». Messi ha declarat que no van jugar una mala primera part però que  la segona va ser «lamentable»  tant el partit que van fer com la imatge que van donar:«Et pot passar una vegada, però en una semifinal de Champions que et passi una altra vegada és impermissible». «No vam competir a Liverpool, hem de demanar perdó per això, no per no haver guanyat» ha sentenciat el capità de l'equip.

Messi ha demanat perdó per la imatge «lamentable» que va donar el Barça contra el Liverpool
Messi ha demanat perdó per la imatge «lamentable» que va donar el Barça contra el Liverpool | GTRES

 

«M'agradaria que Valverde continués»

El de Rosario ha explicat que no ha seguit gaire les crítiques que ha rebut Valverde per la derrota de l'equip contra el Liverpool. Per la seva part ha defensat en tot moment al míster qui , a parer seu, «ha fet una feina impressionant durant tot aquest temps». A més, ha assegurat que «no té cap culpa» que l'equip fos eliminat a la semifinal de Champions.

«M'agradaria que continués. Et pot agradar o no com juguem, però l'any passat vam aconseguir el doblet i aquest curs ho podem tornar a aconseguir» ha manifestat el blaugrana qui ha volgut destacar que «lamentablement, la taca aquest any és més gran, però al cap i a la fi són dos partits molts durs perduts, però la resta va estar bé».

Pensant en el doblet

Tot i la dura derrota el capità blaugrana ha afirmat que a la final de demà «jugarem donant el màxim» perquè «a ganes i actitud no ens hauria de guanyar ningú i molt menys en aquesta situació». També ha volgut destacar que l'equip juga amb la idea de guanyar la Copa del Rei: «És una final, és un títol i tenim la possibilitat de fer un doblet i d'acabar bé l'any dins del que cap».

També et pot interessar...