El futbolista del Barça Nélson Semedo serà pare per segon cop

El blaugrana ha anunciat aquesta feliç notícia compartint una fotografia amb la seva parella a través de les xarxes socials
El futbolista del FC Barcelona, Nélson Semedo
El futbolista del FC Barcelona, Nélson Semedo, serà pare per segon cop | Instagram (@nelsonsemedo50)

 

Nelson Semedo està de celebració i no pels triomfs del FC Barcelona on juga com a lateral des de l’any 2017. El futbolista d'origen portuguès ha anunciat que serà pare per segon cop ha fet pública aquesta gran notícia a través de les xarxes socials, on ha compartit una fotografia molt tendra amb la seva dona, Marlene Alvarenga.

 

Nelson Semedo serà pare per segon cop

«La família creixerà» és el petit text ple de significat que acompanya la imatge de la parella, on Semedo està de genolls, fent un petó a la panxa de la seva dona Marlene. Una publicació que en qüestió d’hores ha sobrepassat els 135 mil ‘m’agrada’ i els seus seguidors li han deixat més de mil missatges felicitant la família de tres que d’aquí a uns mesos serà de quatre.

 

Nélson Semedo amb la seva parella Marlene i la seva filla Luana
Nélson Semedo amb la seva parella Marlene i la seva filla Luana | Instagram (@nelsonsemedo50)

 

Nelson i Marlene van iniciar la seva relació quan ell encara jugava amb el Benfica, equip de la ciutat de Lisboa (Portugal) i fa tres anys van ser pares per primera vegada de la petita Luana, que recentment ha celebrat el seu aniversari, moment en el qual el blaugrana també va compartir fotografies amb la seva estimada filla.  

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Familia vai Crescer

Una publicación compartida de Nelson Semedo 🇨🇻🇵🇹 (@nelsonsemedo50) el

 

 

També et pot interessar...Comentaris

envia el comentari