L'exmarit d'Ana Rosa revela el sou de Susanna Griso i l'acusa d'independentista

Alfonso Rojo, que treballa per al mitjà 'Periodista Digital', considera que fa temps que la catalana «ha perdut els papers»

Susanna Griso
L'exmarit d'Ana Rosa revela el sou de Susanna Griso i l'acusa d'independentista | CatalunyaDiari.cat

Guerra oberta entre Telecinco i Antena 3 pel lideratge d'audiència de la franja horària del matí. Cada dia té lloc una disputa entre aquests dos gegants de la comunicació, que pot passar desapercebuda pels espectadors però que sempre està molt present i on tot és vàlid. I és que tant Ana Rosa Quintana com Susanna Griso volen conquerir el cim de l'èxit, encara que això impliqui haver de destrossar a la seva rival.

Rojo ha publicat el sou de la presentadora d''Espejo Público'

Per aquest motiu, la conductora de 'El Programa de AR' ha decidit jugar brut i utilitzar al seu exmarit en un intent de deixar Griso fora de combat. I, per aconseguir-ho, Alfonso Rojo ha carregat contra la catalana en un article que ha elaborat per a la web 'Periodista Digital'.

En ell, publica l'estratosfèric sou de la presentadora d'Espejo Público, assegurant que «s'embutxaca un sou anual de més de 2 milions d'euros néts. Quantitat a la qual», afegeix Rojo, «se li hauria de sumar els ingressos publicitaris així com altres col·laboracions». En conclusió, que segons l'exmarit de Quintana, Susanna Griso gaudiria d'un salari «pròxim als tres milions d'euros».

Rojo considera que Griso «ha perdut els papers»

Ana Rosa Quintana
L'exmarit d'Ana Rosa Quintana creu que Griso «ha perdut els papers» | CatalunyaDiari.cat

 

Però aquest no és l'únic dard enverinat que ha disparat Alfonso Rojo contra la barcelonina. I és que, segons el periodista, el fet que Griso percebi, presumptament, unes retribucions tan elevades, es deu al «suport a la causa independentista» que la conductora d''Espejo Público' realitza cada dia durant el seu espai. En aquest sentit, crida especialment l'atenció que el bàndol secessionista acusi Griso d'atacar el moviment sempre que pot.

A tall de cloenda, el polèmic exmarit d'Ana Rosa —del qual cal recordar que va ser acomiadat de manera fulminant de 'La Razón' i va dir que la culpa de tot era de La Sexta— va rematar la intervenció declarant el següent: «Ja fa temps que ha perdut els papers».

No només això, sinó que Rojo ho va justificar explicant que «ha demostrat que, malgrat que la seva comesa hauria de ser la de moderadora i presentadora, quan escolta quelcom que no li agrada en boca dels seus col·laboradors no té problemes a l'hora de retreure'ls-hi».

 

  

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari