Miguel Bosé sorprèn tothom amb una aparició pública amb els seus fills i Nacho Palau l'ataca

Nacho Palau, la seva exparella ha dit que: «No m'ha agradat gens, aquesta és la veritat»

Miguel Bosé i Nacho Palau
Miguel Bosé i Nacho Palau han tingut una dura separació | CatalunyaDiari.cat

Una separació mai és cosa fàcil i, si hi ha fills pel mig, encara menys. Miguel Bosé i Nacho Palau van separar-se fa ja un temps després de 26 anys de relació i quatre fills en comú. Des de la seva separació, Bosé viu a Mèxic amb Diego i Tadeo i, Palau viu a Espanya amb Ivo i Telmo. 

Malgrat les diferències que hagin pogut tenir com a parella, el cert és que, fins al moment, sempre havien tingut un punt en comú: preservar la intimitat i identitat dels seus fills. De fet, el mateix Bosé havia publicat alguna fotografia a xarxes on es podia veure els nens d'esquena perquè no es pogués reconèixer la seva cara.

L'aparició sorpresa del cantant

Però la sorpresa ha arribat fa pocs dies quan Bosé va decidir posar en un photocall amb els dos nens. Concretament, va sorprendre en posar mentre es disposaven a gaudir de l'estrena mundial de 'Godzila: rei dels monstres', a Los Ángeles. La seva aparició va ser triomfal i molt comentada, ja que els tres anaven vestits igual: americana negra, faldilla, esportives i ulleres de sol. Sembla que aquest darrer complement va ser l'escollit pel pare per intentar preservar en la mesura del possible la identitat dels menors.

Els comentaris arran de la seva aparició no es van fer esperar, tot i que la reacció que més polèmica podia generar era la de Palau. En aquest sentit, el portal 'Look' va poder parlar amb Palau i preguntar-li sobre què opinava de l'exposició que havia fet la seva exparella amb els seus fills no va dubtar en respondre: «No m'ha agradat gens, aquesta és la veritat». La guerra entre els dos homes torna a estar oberta i s'haurà de veure si Palau pren accions legals i, finalment, aconsegueix una mena de custòdia que permetria que els quatre germans estiguessin junts.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aquí frente a la pizarra y hojarascas con dos chicos guapísimos. #MB @jessicache

Una publicación compartida por Miguel Bosé Oficial (@miguelbose) el

També et poden interessar...


Comentaris

envia el comentari