Cayetana Rivera té nova parella

La filla d'Eurgenia Martínez de Irujo ha aparegut a la Fira de San Isidro acompanyada d'un esportista

Tana Rivera té nova parella
Tana Rivera té nova parella | CatalunyaDiari.cat

Cayetana Rivera, filla de Francisco Rivera i Eugenia Martínez de Irujo està d’actualitat últimament per les seves darreres aparicions públiques on se l'havia pogut veure amb la cama embenada a causa d’un accident, o gaudint de la Feria de Abril amb els seus pares (per separat, és clar). Ara, i després que sortís a la llum la seva ruptura amb Curro Soriano, la revista 'Diez Minutos' revela que Cayetana torna a estar enamorada. 

L’afortunat és un xicot de 23 anys que juga a la selecció espanyola d'hoquei herba i que es diu Quique González de Castejón. La parella apareixia exultant el passat dimecres en una de les corrides de toros que se celebraven a Las Ventas amb motiu de la Fira de San Isidro, i entre els dos existia una gran compenetració, ja que se’ls va veure molt propers i feliços, així que pel que sembla, la parella estaria vivint un moment molt especial.

 

Quique és la nova parella de Cayetana Rivera
Quique és la nova parella de Cayetana Rivera | INSTAGRAM

 

De moment, cap dels dos ha volgut ni afirmar ni desmentir la seva relació i prefereixen deixar de banda als mitjans i gaudir dels inicis del seu amor sense interferències externes.

 

També et pot interessar...

 

Comentaris

envia el comentari