Messi, inclòs en una llista dels cent rostres més macos del món

El jugador del Barça es cola en el llistat elaborat per The Independent Critics
Messi queda número 98 en una llista de les cares masculines més boniques del món | Instagram

El jugador amb el número deu del FC Barcelona,Leo Messi, és notícia aquests dies per haver sigut inclòs en una llista dels cent rostres més macos del món. Un llistat que anualment publica The Independent Critics, tant en la seva versió femenina com masculina. En aquest cas Messi ha aparegut en les últimes posicions de la llista amb el número noranta-vuit.

 

El jugador argentí ha quedat per davant del cantant xinès Winwin i per darrere del conegut actor madrileny Maxi Iglesias. A més, hi ha dos futbolistes més a la llista, amb Cristiano Ronaldo ocupant el número setanta-dos i Antonie Griezmann com la cara més bonica número seixanta-u.

 

La llista la completen actors, models, cantants i altres rostres coneguts. Pel que fa al top 5 d’aquest rànquing, han quedat el cantant de corea del sud V, amb el número cinc; el famós youtuber suïs PewDiePie, en quart lloc; l’actor anglès Idris Elba en tercera posició; en segon lloc el cantant coreà Jungkook; i la llista de les cares masculines més boniques del món ha quedat coronada per l’actor americà Jason Momoa.

Messi, que apareix en la llista anual de The Independent Critics | Instagram

 

La divertida reacció de Messi pel regal de Suárez al seu fill

En relació a Messi, recentment la parella de Messi i mare dels seus tres fills, Antonella, ha publicat un vídeo a Instagram on es podia veure Mateo, fill del futbolista, amb el seu regal de Reis: una bateria. Quelcom que, de fet, sembla no haver encaixat del tot bé un Leo Messi que, al fil de la publicació, comentava: «Nooooo! Com li han de regalar això els Reis? Aguanta’l tu ara!».

 

El quid de la qüestió, però, sembla que el regal podria anar un pèl més enllà i ser obra de Luis Suárez —així ho donen a entrendre els comentaris a Instagram de la seva dona, Sofia Balbi—. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Rock and Roll Baby

Una publicación compartida de AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) el

 

 Comentaris

envia el comentari