Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb conjunt de monedes de 2 euros de fons i mans subjectant moneder amb bitllets d'euro

La moneda de 2€ que ningú no és capaç de trobar i es ven per gairebé 800€ a Catalunya

Tot i que són més recents, hi ha una gran quantitat de monedes d'euros que han multiplicat el seu valor en els darrers anys

Per si no ho sabies, hi ha una gran varietat de monedes amb què pots aconseguir centenars i fins i tot milers d'euros. Tot i que és comú que les de més valor siguin les pessetes, això també succeeix amb altres exemplars més recents.

És el cas, per exemple, de les monedes de 2 euros encunyades el 2003. Algunes doblen el seu valor gràcies a la seva raresa, errors d'encunyació, així com el seu significat històric, entre d'altres.

El valor d'aquesta moneda de 2 euros

En aquest sentit, potser tens guardada una curiosa moneda de 2 euros de l'any 2003. Depèn l'exemplar, té un valor de fins a 760 euros. Sens dubte, un tresor inesperat que bé pots tenir a la teva col·lecció.

Muntatge amb 3 monedes de 2 euros emeses el 2003
Aquestes són algunes monedes de 2 euros emeses el 2003 | Pexels, uCoin, European Central Bank

Després de conèixer que alguna d'aquestes monedes pot assolir xifres de prop de 800 euros, potser és una bona oportunitat per rebuscar a cada racó de casa teva. Mira fins i tot a les butxaques, per comprovar si tu també les pots arribar a tenir, cosa que no seria gens estrany.

Com comprovar-ne el valor i què fer si la tens

En cas que hagis trobat una moneda de 2 euros del 2003 a casa, recorda que pots tenir entre les teves mans un petit tresor que et pot solucionar els regals de Nadal. Per comprovar-ne el valor, és recomanable investigar en subhastes en línia, així com en fòrums especialitzats en numismàtica. Perquè et facis una idea, aquest tipus d'exemplars són molt buscats a Internet, sobretot a ciutats com Madrid o Barcelona, entre d'altres.

Si us apunteu i participeu en aquest tipus de plataformes, a més de conèixer el valor de les vostres monedes, també podreu vendre-les o intercanviar-les. Si ho prefereixes, això és una cosa que també pots fer en botigues físiques especialitzades, com passa a les d'antiguitats.