Imagen del actor Nick Cordero

El coronavirus també s'emporta els joves: Mor l'actor Nick Cordero amb només 41 anys

Ha estat més de tres mesos hospitalitzat per complicacions derivades del coronavirus

L'actor Nick Corderoha mort aquest diumenge, 5 de juliol, per complicacions provocades pel coronavirus. L'actor feia tres mesos que estava hospitalitzat a Los Ángeles. 

La seva dona, Amanda Kloots, ha anunciat la trista notícia a través de les seves xarxes socials només uns dies després d'informar que l'actor havia donat, per fi, negatiu en una prova de la Covid-19 després d'estar tres mesos ingressat: «El meu estimat marit ha mort aquest matí. La seva família el va envoltar d'amor, cantant i resant mentre sortia gentilment d'aquesta terra».

Tot i la recuperació, l'actor tenia greus seqüeles a causa de la malaltia i que finalment no ha pogut superar. El seu cas ha rebut molt de ressò als Estats Units perquè Cordero era un actor jove, de només 41 anys, que va guanyar un premi Tony i tenia molt de renom al circuit de Broadway. 

A més, no tenia patologies prèvies i s'ha convertit en un exemple de com la Covid-19 pot ser molt perjudicial fins i tot per a gent jove sense altres problemes mèdics, ja que la mortalitat del coronavirus s'associa especialment a la gent gran i molta gent jove tendeix a pensar que, si es contagien, el seu cas no revestirà gravetat.

En una entrevista televisada, l'esposa de Nick Cordero va anunciar que l'actor hauria necessitat un trasplantament doble de pulmó per recuperar-se després d'estar en coma i que se li hagués d'amputar una cama, tot provocat pel coronavirus. 

Segons va explicar, els metges van témer per la seva vida en quatre ocasions durant la seva hospitalització, tot i que finalment va aconseguir superar la malaltia, però no les seves seqüeles. 

Una àmplia i reconeguda trajectòria

Nick Cordero serà recordat per una àmplia trajectòria a Broadway  i per diversos premis  que va guanyar, com un Theatre World o un Outer Critics Circle. Entre les obres en què va treballar destaquen 'Rock of Ages', 'Waitress' i 'A Bronx Tale: The Musical'. A més, l'actor també va tenir certa presència a la televisió, amb papers secundaris a sèries com 'Law & Order: Special Victims Unit' i 'Blue Bloods'. 

Amanda Kloots, la seva esposa, va explicar que no sabien com s'havia contagiat del coronavirus, però que la malaltia havia destrossat els seus pulmons: «Semblava com si hagués estat fumador durant 50 anys».

Després de la seva mort, Cordero deixa enrere una família, un fill petit de només un any, l'Elvis: «Era amic de tots, li encantava escoltar, ajudar i especialment parlar. Va ser un actor i músic increïble. T'estimaré per sempre», va publicar la seva esposa per acomiadar-se d'ell.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicació compartida d'AK! (@amandakloots) el