Primer pla de Jaime Ostos

El torero Jaime Ostos mor als 90 anys després de patir un infart a Bogotà

Jaime Ostos ha mort i el seu fill Jacobo ha explicat com se sent la família

Jaime Ostos, un dels toreros més famosos del país, ha mort als 90 anys a Bogotà mentre feia un viatge amb la seva dona Mari Ángeles Grajal. El programa 'Viva la Vida' de Telecinco ha confirmat la trista notícia i s'ha posat en contacte amb el seu entorn proper. «Jo he trucat a la seva dona perquè teníem una relació estupenda i m'ha confirmat que ha mort», ha dit Terelu Campos.

Jaime Ostos ha format part de la premsa del cor durant molt de temps, però en els darrers anys havia desaparegut dels mitjans. Segons ha sortit publicat, ha hagut de lluitar contra diversos problemes de salut que l'han posat en perill més d'una vegada. Tot i això, Emma García, assegura que en els últims temps havia millorat.

El torero Jaime Ostos
Jaime Ostos era un referent professional per a moltes persones | Europa Press

La periodista Pilar Vidal assegura que el mestre havia passat «dues intervencions» força delicades i que el seu estat de salut era preocupant. No obstant això, sempre ha estat un home molt fort, motiu pel qual estava entossudit a viatjar a Colòmbia. «El metge no havia vist cap impediment perquè fes el viatge a Colòmbia, així que estava força recuperat», comenten a 'Viva la Vida'.

Jacobo Ostos, fill de Jaime, ha parlat amb l'esmentat programa de Telecinco per confirmar que el mestre serà incinerat a Bogotà. Isabel Rábago, experta en crònica social, considera que Mari Ángeles Grajal, dona del mestre, «té un problema». La vídua haurà d'ocupar-se de fer els papers necessaris, encara que no està sola perquè a Colòmbia té força amics.

Jaime Ostos i Mari Ángeles Grajal estaven molt units

Jaime ha estat els darrers anys de la seva trajectòria retirat en un segon pla i sempre ha comptat amb el suport de la seva dona. Mari Ángeles va ser força criticada quan va començar la seva relació amb el mestre, però el pas del temps la va convertir en una estrella. Ha demostrat que els seus sentiments eren completament sincers i que estava molt enamorada.

Terelu Campos, íntima amiga de Grajal, té dades sobre la trista mort i no ha dubtat a treure'ls a la llum a 'Viva la Vida'. «Ha passat a casa d'una amiga de tota la vida, una persona que té cases per tot el món, i avui venien cap a Espanya». Emma García, presentadora del programa, ha fet una reflexió força interessant.

Emma ha volgut treure el costat positiu de la mort del torero: «Se n'ha anat com ell volia, envoltat d'amics i de la seva dona». Segons han explicat a Telecinco, Ostos «estava bé dins de la situació que arrossegava». No ha pogut superar el seu últim problema, però ha marxat en pau i envoltat dels seus éssers estimats.

Jacobo Ostos, fill de Jaume, trenca el silenci després de la mort

Jaime Ostos ha mort «a casa d'uns amics» i el seu fill Jacobo Ostos ha entrat per Telèfon per explicar com se sent. Està destrossat perquè tenia una relació especial amb el torero. La mort ha estat completament inesperada perquè es trobava «estable» i «físicament estava bé».

Jaime Ostos amb el seu fill en un photocall
Jacobo Ostos tenia una relació molt especial amb el seu pare | Europa Press

«Ha estat amb la seva gent, amb els amics i amb la meva mare. Ahir estava ballant perquè per fora estava molt bé, però són gairebé 91 anys. Jo he estat parlant amb ells cada dia i la meva mare m'enviava fotos», explica Jacobo Ostos.

Jacobo, DJ de professió, té molta relació amb alguns col·laboradors de Telecinco perquè ell també ha treballat a la cadena. Per aquest motiu s'ha posat en contacte amb 'Viva la Vida' per explicar com ha estat el trist succés. «Ha mort sense dolor, d'un infart i envoltat de la gent, menys dels fills, que és el que em fa mal», declara entre llàgrimes.